Més fred i núvols al cap de setmana a Bellaterra

by | febr. 28, 2020 | Méteo

El fred i els núvols dominaran la setmana, almenys fins al dijous

Sol i núvols es repartiran el cap de setmana  | Toni Alfaro

 

 

El tempsBellaterra i al Vallès Occidental per aquest últim cap de setmana del 28 de febrer serà estable. El sol lluirà durant tot el cap de setmana, malgrat que hi haurà intervals de núvols que arribaran a tapar-lo, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

Mauri destaca també que les temperatures baixaran lleugerament a finals del cap de setmana i, malgrat la bonança diürna, les temperatures poden arribar a ser fredes.

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: