El pedagog Ramon Fuster al seu despatx
El pedagog Ramon Fuster al seu despatx | cavallfort.cat

 

 

La biografia del pedagog i creador de l'antiga Escola Tagore de Bellaterra, Ramon Fuster i Rabés, es presentarà a Bellaterra. Serà el pròxim dissabte 7 de març a les 11.30 h, al centre que porta el seu nom, a l'Auditori de l'Escola Ramon Fuster (carrer Escultor Vallmitjana, 9) i aplegarà bona part del veïnat vinculat a l'antiga Escola Tagore i a l'institut bellaterrenc. 

 

 

Entre altres, la presentació de Ramón Fuster i Rabés. Biografia del mestre, convidarà a parlar a diversos exalumnes del professor i pedagog com el president de la Unió de Veïns de Bellaterra, Josep Maria Riba, el cronista i fill de Mª Rosa Fàbregas, Ignasi Roda, el vocal del Patronat de la Fundació Collserola, Jesús Betrian, o el copresident del Grup d'Alt Nivell per l'Aliança de les Civilitzacions, Federico Mayor Zaragoza. També participaran a la presentació la filla de Ramon Fuster, Maria Fuster, i el seu nét, Guillem Fuster, així com el biògraf del pedagog, el periodista Genís Sinca

 

 

Genís Sinca és l'autor de la biografia sobre Ramon Fuster i Rabés
Genís Sinca és l'autor de la biografia sobre Ramon Fuster i Rabés | genissinca.com

 

 

La presentació del llibre està organitzada conjuntament per la Fundació Collserola i la Unió de Veïns de Bellaterra, amb la col·laboració dels exalumnes de l'Escola Tagore. A més de per conèixer i poder adquirir el llibre, l'acte servirà per recordar el paper que va tenir Ramon Fuster al panorama educatiu català, així com la tasca que va significar per a Bellaterra el projecte de l'Escola Tagore i tot el que se'n va derivar. 

 

 

En previsió de la gran quantitat d'assistents que es poden presentar a l'acte, des de la Fundació Collserola demanen que tots aquells interessats confirmin assistència a través de l'email fundacio@fundaciocollserola.cat. 

 

 

Cartell de la presentació
Cartell de la presentació | Redacció