Presenten la biografia de Ramon Fuster a Bellaterra

by | febr. 28, 2020 | Cultura

El pedagog Ramon Fuster al seu despatx

El pedagog Ramon Fuster al seu despatx | cavallfort.cat

 

 

La biografia del pedagog i creador de l'antiga Escola Tagore de Bellaterra, Ramon Fuster i Rabés, es presentarà a Bellaterra. Serà el pròxim dissabte 7 de març a les 11.30 h, al centre que porta el seu nom, a l'Auditori de l'Escola Ramon Fuster (carrer Escultor Vallmitjana, 9) i aplegarà bona part del veïnat vinculat a l'antiga Escola Tagore i a l'institut bellaterrenc. 

 

 

Entre altres, la presentació de Ramón Fuster i Rabés. Biografia del mestre, convidarà a parlar a diversos exalumnes del professor i pedagog com el president de la Unió de Veïns de Bellaterra, Josep Maria Riba, el cronista i fill de Mª Rosa Fàbregas, Ignasi Roda, el vocal del Patronat de la Fundació Collserola, Jesús Betrian, o el copresident del Grup d'Alt Nivell per l'Aliança de les Civilitzacions, Federico Mayor Zaragoza. També participaran a la presentació la filla de Ramon Fuster, Maria Fuster, i el seu nét, Guillem Fuster, així com el biògraf del pedagog, el periodista Genís Sinca

 

 

Genís Sinca és l'autor de la biografia sobre Ramon Fuster i Rabés

Genís Sinca és l'autor de la biografia sobre Ramon Fuster i Rabés | genissinca.com

 

 

La presentació del llibre està organitzada conjuntament per la Fundació Collserola i la Unió de Veïns de Bellaterra, amb la col·laboració dels exalumnes de l'Escola Tagore. A més de per conèixer i poder adquirir el llibre, l'acte servirà per recordar el paper que va tenir Ramon Fuster al panorama educatiu català, així com la tasca que va significar per a Bellaterra el projecte de l'Escola Tagore i tot el que se'n va derivar. 

 

 

En previsió de la gran quantitat d'assistents que es poden presentar a l'acte, des de la Fundació Collserola demanen que tots aquells interessats confirmin assistència a través de l'email fundacio@fundaciocollserola.cat. 

 

 

Cartell de la presentació

Cartell de la presentació | Redacció

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: