Societat Civil Catalana | Europa Press

 

 

El col·lectiu unionista i espanyolista Societat Civil Catalana ha anunciat que tallarà els Túnels de Vallvidrera tots els divendres, una de les vies d'accés a Barcelona més importants pel veïnat de Bellaterra. Ho ha fet aquest divendres 28 de febrer a través de les seves xarxes socials. Segons diuen, ho faran “hasta que cesen los cortes de la Meridiana“.

 

 

I és que, de forma continuada i en més de 150 ocasions des de la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes per l'1-O, diversos col·lectius independentistes com l'Assemblea Nacional Catalana han tallat la circulació a l'Avinguda Meridiana de Barcelona. L'anunci de la plataforma unionista ve a enfrontar-se a aquesta situació aplicant també uns talls als Túnels de Vallvidrera. 

 

 

“Hasta que los trabajadores no puedan volver a casa con normalidad, dificultaremos a los separatistas que se vayan a esquiar el fin de semana”, asseguren a les xarxes socials. Segons explica el TOT Sant Cugat, començaran el pròxim divendres, 6 de març a la tarda, a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l'Hort de la Vila, abans del primer túnel. Un tall que pot afectar la tornada de la feina per a molts bellaterrencs i bellaterrenques.