Societat Civil Catalana anuncia que tallarà setmanalment els Túnels de Vallvidrera

by | febr. 28, 2020 | Política

Societat Civil Catalana | Europa Press

 

 

El col·lectiu unionista i espanyolista Societat Civil Catalana ha anunciat que tallarà els Túnels de Vallvidrera tots els divendres, una de les vies d'accés a Barcelona més importants pel veïnat de Bellaterra. Ho ha fet aquest divendres 28 de febrer a través de les seves xarxes socials. Segons diuen, ho faran “hasta que cesen los cortes de la Meridiana“.

 

 

I és que, de forma continuada i en més de 150 ocasions des de la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes per l'1-O, diversos col·lectius independentistes com l'Assemblea Nacional Catalana han tallat la circulació a l'Avinguda Meridiana de Barcelona. L'anunci de la plataforma unionista ve a enfrontar-se a aquesta situació aplicant també uns talls als Túnels de Vallvidrera. 

 

 

“Hasta que los trabajadores no puedan volver a casa con normalidad, dificultaremos a los separatistas que se vayan a esquiar el fin de semana”, asseguren a les xarxes socials. Segons explica el TOT Sant Cugat, començaran el pròxim divendres, 6 de març a la tarda, a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l'Hort de la Vila, abans del primer túnel. Un tall que pot afectar la tornada de la feina per a molts bellaterrencs i bellaterrenques. 

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: