La branca ha fet tallar la carretera
La branca ha fet tallar la carretera | Jordi Tardós

 

 

Una branca de grans dimensions bloqueja el pas a la BV-1414, a Bellaterra. Els forts vents d'aquest dilluns 2 de març han arrencat una branca a un pi d'una propietat privada al costat de la carretera, ben a prop de l'entrada al poble des de Sabadell i l'han precipitat sobre el paviment a l'altura del carrer de Josep Carner. Ha caigut vora les 11.15 h i, per sort, no ha atrapat a cap vianant o vehicle a sota.

 

 

Segons informa l'EMD de Bellaterra, la brigada de l'entitat ja ha estat enviada per avaluar la situació i enretirar la branca. Els agents cívics no hi han aparegut, ja que aquest dilluns no estan de servei, han explicat des de l'entitat. D'altra banda, aquesta caiguda ha coincidit amb una altra a l'altura de l'avinguda de Bartomeu, també a la mateixa carretera, al voltant de la mateixa hora, i una tercera al carrer Josep Iturbi voltant de les 15.30 h. 

 

 

La caiguda de les dues branques es dóna com a conseqüència del temporal de vent i pluja que està afectant aquest dilluns 2 de març a tota Catalunya, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, amb ventades que han arribat a superar els 100 kms/h. Aquesta situació recorda a les afectacions que, fa aproximadament un mes, van colpejar Bellaterra durant el pas del temporal Glòria. 

 

 

 

Amb el pas de les hores, des de la brigada de l'EMD de Bellaterra i els operaris de la Policia Local han anat resolent les problemàtiques i s'espera que els carrers que encara acumulen arbres i branques caiguts vagin tornant a la normalitat progressivament. 

 

La caiguda no ha ferit ningú, però ha bloquejat la calçada i la vorera
La caiguda no ha ferit ningú, però ha bloquejat la calçada i la vorera | Jordi Tardós