Cau una branca de grans dimensions i talla la BV-1414

by | març 2, 2020 | Successos

La branca ha fet tallar la carretera

La branca ha fet tallar la carretera | Jordi Tardós

 

 

Una branca de grans dimensions bloqueja el pas a la BV-1414, a Bellaterra. Els forts vents d'aquest dilluns 2 de març han arrencat una branca a un pi d'una propietat privada al costat de la carretera, ben a prop de l'entrada al poble des de Sabadell i l'han precipitat sobre el paviment a l'altura del carrer de Josep Carner. Ha caigut vora les 11.15 h i, per sort, no ha atrapat a cap vianant o vehicle a sota.

 

 

Segons informa l'EMD de Bellaterra, la brigada de l'entitat ja ha estat enviada per avaluar la situació i enretirar la branca. Els agents cívics no hi han aparegut, ja que aquest dilluns no estan de servei, han explicat des de l'entitat. D'altra banda, aquesta caiguda ha coincidit amb una altra a l'altura de l'avinguda de Bartomeu, també a la mateixa carretera, al voltant de la mateixa hora, i una tercera al carrer Josep Iturbi voltant de les 15.30 h. 

 

 

La caiguda de les dues branques es dóna com a conseqüència del temporal de vent i pluja que està afectant aquest dilluns 2 de març a tota Catalunya, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, amb ventades que han arribat a superar els 100 kms/h. Aquesta situació recorda a les afectacions que, fa aproximadament un mes, van colpejar Bellaterra durant el pas del temporal Glòria. 

 

 

 

Amb el pas de les hores, des de la brigada de l'EMD de Bellaterra i els operaris de la Policia Local han anat resolent les problemàtiques i s'espera que els carrers que encara acumulen arbres i branques caiguts vagin tornant a la normalitat progressivament. 

 

La caiguda no ha ferit ningú, però ha bloquejat la calçada i la vorera

La caiguda no ha ferit ningú, però ha bloquejat la calçada i la vorera | Jordi Tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: