Entra en funcionament la nova T-familiar

by | març 2, 2020 | Societat

Interior de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Bellaterra

Interior de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

La T-10 desapareix oficialment i entra en vigor la nova targeta multipersonal, la T-familiar. El nou títol ha entrat en vigor aquest diumenge 1 de març i ja es pot adquirir a les diferents estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

 

 

La T-familiar és l'última novetat de la nova política tarifaria aprovada per l'Autoritat del Transport Metropolità després de les queixes rebudes, especialment a les xarxes socials, per la desaparició de la T-10. Els dos títols poden ser utilitzats per diferents persones però en canvi, hi ha diferències en el nombre de viatges i la durada d'aquests.

 

 

El nou bitllet tindrà un preu de 10 euros i compta amb 8 viatges i es podrà utilitzar durant 30 dies consecutius des de la primera validació mentre que, la T-10 eren 10 viatges i el temps d'utilització s'estenia fins al canvi de tarifes. A més, la T-familiar no caldrà cap documentació específica per adquirir-la.

 

 

Finalment, els títols comprats l'any passat van caducar el 29 de febrer i ja no podran ser utilitzar a excepció de les targetes trimestrals, que es podran seguir utilitzant fins al 31 de març.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: