L'alcalde i els regidors es van reunir amb el veïnat de Bellaterra al centre cívic
L'alcalde i els regidors es van reunir amb el veïnat de Bellaterra al centre cívic | Toni Alfaro

 

 

Comença l’acte. Els veïns havien demanat audiència pública a l’alcalde cerdanyolenc i aquest es va presentar amb fins a 5 representants del seu govern

 

 

La sala era plena de veïns que s’havien organitzat digitalment i van aconseguir moderar una trobada ben estructurada i amb molts temes per tractar. Bona notícia. L’Ajuntament no va carregar contra l’EMD. Bona notícia. L’Ajuntament també va anunciar inversions en l’enllumenat, però sembla que per l’espai públic i la salut ens tocarà esperar…

 

 

En l’acte es van tocar molts punts i tots ells van ser amb l’absència del govern de Bellaterra. Ni president ni vocals van assistir-hi. I és que així ho van pactar l’EMD i l’Ajuntament hores abans, per no “polititzar”.

 

 

Qui té més força per aconseguir resoldre els problemes del barri?

 

 

Però, qui creieu que té més força per aconseguir resoldre tots els problemes del barri? Quin actor pot fer-ne un seguiment més acurat?

 

 

Llàstima perquè, a risc de tensionar la trobada, potser hauríem fet més via d’aquesta manera. S’haguessin pogut esclarir qüestions, visibilitzar com és la relació real entre els dos organismes i assegurar-nos que cap de les dues administracions ens diu versions per separat.

 

 

En definitiva, una oportunitat perduda per deixar-se de relats i posar fil a l’agulla per part de tots els representants. Ens caldrien, com a mínim, 10 reunions com aquesta amb l’EMD present per tirar endavant…