El vent serà important en l'inici de setmana
El vent serà important en l'inici de setmana | Toni Alfaro

 

 

La setmana comença amb fortes ventadesBellaterra i a tot el Vallès Occidental, tot i que a mesura que vagi avançant el dia s'allunyen les precipitacions. Gràcies a això el cel s'ha aclarit de contaminació i partícules en suspensió, així com desapareix la mala visibilitat, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

De fet, Protecció Civil ha enviat aquest dilluns un comunicat als ajuntaments de Catalunya en el que destaca que s'ha activat l'alerta per vent del VENTCAT. En aquest sentit, demana precaució en els desplaçaments per carretera i amb les activitats a l'aire lliure

 

 

Per la seva banda Mauri destaca també que no hi haurà més precipitacions però que les temperatures cauen en picat, sent temperatures més pròpies d'hivern.