Torna l’hivern a Bellaterra en l’inici de setmana

by | març 2, 2020 | Méteo

El vent serà important en l'inici de setmana

El vent serà important en l'inici de setmana | Toni Alfaro

 

 

La setmana comença amb fortes ventadesBellaterra i a tot el Vallès Occidental, tot i que a mesura que vagi avançant el dia s'allunyen les precipitacions. Gràcies a això el cel s'ha aclarit de contaminació i partícules en suspensió, així com desapareix la mala visibilitat, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

De fet, Protecció Civil ha enviat aquest dilluns un comunicat als ajuntaments de Catalunya en el que destaca que s'ha activat l'alerta per vent del VENTCAT. En aquest sentit, demana precaució en els desplaçaments per carretera i amb les activitats a l'aire lliure

 

 

Per la seva banda Mauri destaca també que no hi haurà més precipitacions però que les temperatures cauen en picat, sent temperatures més pròpies d'hivern.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: