Vídeo del Ple extraordinari de febrer de 2020 de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra

by | març 3, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

Assistents a la Junta de Veïns extraordinària del 28 de febrer del 2020

Assistents a la Junta de Veïns extraordinària del 28 de febrer del 2020 | Laia TR

 

 

La Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra celebrada el divendres 28 de febrer va aprovar tots els punts. Entre ells, el que més va destacar van ser els canvis en la regulació del pas del trànsit per l'emplaçament de les pilones, a un extrem del Camí Antic de Sant Cugat, així com al pas entre la Universitat Autònoma i Bellaterra pel pont de Can Miró.

 

 

També es va aprovar una nova regulació pels agents cívics de l'EMD, que passaran a tenir clarament unes funcions similars a les que tenen els cossos d'agents cívics a altres localitats, com Cerdanyola. A més, es va aprovar fixar una nova taxa per les companyies subministradores i la delegació de la gestió informatitzada de les nòmines de l'entitat a la Diputació de Barcelona. 

 

 

Llegiu la crònica del Ple aquí o veieu el vídeo complet de la sessió a continuació:

 

 

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: