Vídeo del Ple extraordinari de febrer de 2020 de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra

by | març 3, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

Assistents a la Junta de Veïns extraordinària del 28 de febrer del 2020

Assistents a la Junta de Veïns extraordinària del 28 de febrer del 2020 | Laia TR

 

 

La Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra celebrada el divendres 28 de febrer va aprovar tots els punts. Entre ells, el que més va destacar van ser els canvis en la regulació del pas del trànsit per l'emplaçament de les pilones, a un extrem del Camí Antic de Sant Cugat, així com al pas entre la Universitat Autònoma i Bellaterra pel pont de Can Miró.

 

 

També es va aprovar una nova regulació pels agents cívics de l'EMD, que passaran a tenir clarament unes funcions similars a les que tenen els cossos d'agents cívics a altres localitats, com Cerdanyola. A més, es va aprovar fixar una nova taxa per les companyies subministradores i la delegació de la gestió informatitzada de les nòmines de l'entitat a la Diputació de Barcelona. 

 

 

Llegiu la crònica del Ple aquí o veieu el vídeo complet de la sessió a continuació:

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: