Classe gratuïta de tango a l’estudi de dansa Viviana Hounie

by | març 4, 2020 | Comerços Amics

tango

 

 

Aprofita i gaudeix d'una nova classe de tango gratuïta de la mà de l'Estudi de Dansa, Viviana Hounie. La sessió serà el dimecres 25 de març de 20 a 21 h, per a tots aquells/es interessats a provar-ho!

 

Impartiran la classe les professores Sivgin Dalkilic i Raquel Romero i l'assistència serà oberta, tant per a principiants, com si ja teniu experiència en el ball. El centre, ubicat a només 7 minuts de l'estació de Vollpelleres (Sant Cugat), es troba ben a prop de Bellaterra i és accessible amb cotxe i amb tren.

 

Més endavant, de cara a l'abril, l'escola oferirà un curs de tango trimestral tots els dimecres de 20 h a 21h. Descompte del 5% si et matricules amb parella!

 

Per a confirmar assitència, trucar a l'escola, enviar un mail o un whatsapp al telèfon de més a baix. Recordeu avisar si veniu en parella o sols!

 

 

Què és Viviana Hounie?

 

L'estudi de dansa Viviana Hounie treballa dia a dia pels amants de la dansa, tant aquella més rigorosament acadèmica com aquella que serveix com a via d'expressió d'emocions i sentiments, així com a font de benestar físic i espiritual. Per això, un dels preceptes de l'escola és que mai és tard per ballar i animen a tothom a provar el ball amb una actitud oberta, positiva i sense prejudicis.

 

 

L'escola de dansa té les instal·lacions a tocar de Bellaterra, al barri de Volpelleres de Sant Cugat, molt a prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Volpelleres. La seva metodologia rau en la llibertat i l'expressió com a bases de la dansa, i treballa perquè tothom sigui benvingut al plaer de ballar, a partir dels 4 anys. A més, treballa també en la preparació dels exàmens pel Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre de Catalunya.

 

 

Entre els estils que s'ensenyen a l'escola podeu trobar el ballet clàssic, a partir dels 4 anys, el jazz, a partir dels 6, hip-hop a partir dels 9 i dansa contemporània a partir dels 10 anys. Unes disciplines que ensenyen a través professionals de la dansa altament formades, com Goretti Pié, Beatriz Navarro o la directora Viviana Hounie.

 

 

Estudi de dansa Viviana Hounie

 

Direcció: carrer Vic, 28, 2on pis, Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Horari de secretaria: de dilluns a dijous, de 17.30 a 19.30 h

Email: info@vivianahounie.com

Web: vivianahounie.com

Facebook

Instagram

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: