tango

 

 

Aprofita i gaudeix d'una nova classe de tango gratuïta de la mà de l'Estudi de Dansa, Viviana Hounie. La sessió serà el dimecres 25 de març de 20 a 21 h, per a tots aquells/es interessats a provar-ho!

 

Impartiran la classe les professores Sivgin Dalkilic i Raquel Romero i l'assistència serà oberta, tant per a principiants, com si ja teniu experiència en el ball. El centre, ubicat a només 7 minuts de l'estació de Vollpelleres (Sant Cugat), es troba ben a prop de Bellaterra i és accessible amb cotxe i amb tren.

 

Més endavant, de cara a l'abril, l'escola oferirà un curs de tango trimestral tots els dimecres de 20 h a 21h. Descompte del 5% si et matricules amb parella!

 

Per a confirmar assitència, trucar a l'escola, enviar un mail o un whatsapp al telèfon de més a baix. Recordeu avisar si veniu en parella o sols!

 

 

Què és Viviana Hounie?

 

L'estudi de dansa Viviana Hounie treballa dia a dia pels amants de la dansa, tant aquella més rigorosament acadèmica com aquella que serveix com a via d'expressió d'emocions i sentiments, així com a font de benestar físic i espiritual. Per això, un dels preceptes de l'escola és que mai és tard per ballar i animen a tothom a provar el ball amb una actitud oberta, positiva i sense prejudicis.

 

 

L'escola de dansa té les instal·lacions a tocar de Bellaterra, al barri de Volpelleres de Sant Cugat, molt a prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Volpelleres. La seva metodologia rau en la llibertat i l'expressió com a bases de la dansa, i treballa perquè tothom sigui benvingut al plaer de ballar, a partir dels 4 anys. A més, treballa també en la preparació dels exàmens pel Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre de Catalunya.

 

 

Entre els estils que s'ensenyen a l'escola podeu trobar el ballet clàssic, a partir dels 4 anys, el jazz, a partir dels 6, hip-hop a partir dels 9 i dansa contemporània a partir dels 10 anys. Unes disciplines que ensenyen a través professionals de la dansa altament formades, com Goretti Pié, Beatriz Navarro o la directora Viviana Hounie.

 

 

Estudi de dansa Viviana Hounie

 

Direcció: carrer Vic, 28, 2on pis, Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Horari de secretaria: de dilluns a dijous, de 17.30 a 19.30 h

Email: info@vivianahounie.com

Web: vivianahounie.com

Facebook

Instagram