Biel Chang, Jose i Judit, els seus pares i l'ex-tennista Fernando Belasteguin
Biel Chang, Jorge i Judit, els seus pares i l'ex-tennista Fernando Belasteguin | Club Bellaterra

 

 

Un total de 110 jugadors i jugadores de Bellaterra i altres localitats properes van participar en el Torneig de pàdel Biel Chang, en suport de l'alumne de l'Escola Ramon Fuster amb el mateix nom. Un gran èxit amb una impressió “superpositiva”, indiquen des del Club Bellaterra, que va acollir l'esdeveniment amb partits entre el 24 de febrer i l'1 de març. 

 

 

Segons explica Adrià Mas, responsable de la secció de pàdel del club esportiu, la competició “ha permès que la gent del Club hagi jugat amb altra gent de la que juga habitualment” en diferents modalitats. El torneig, que es podia jugar en categories masculina, femenina i mixta va aplegar també fins a 60 parelles.

 

 

Amb aportacions de 25 euros per jugador, les participacions van permetre recollir fins a 4.000 euros de donació pel petit Biel, afectat per una paràlisi cerebral derivada d'una Encefalopatia Hipóxico-Isquèmica que li ha provocat un problema d'articulacions pel qual necessita ser operat. Des del Club Bellaterra, Mas indica que “estarem encantats de seguir ajudant la família del Biel, si és necessari, i no descartem fer un nou torneig l'any vinent”.

 

 

L'extennista Àlex Corretja i Teddy Puig, de One16Sports
L'ex-tennista Àlex Corretja i Teddy Puig, de One16Sports | Club Bellaterra

 

 

Mas agraeix també “l'excel·lent gestió de One16Sports com a empresa organitzadora i l'especial compromís dels seus 2 socis i veïns de Bellatrra, Teddy Puig i Marc Capdevila“. A més, destaca que tot plegat ha servit perquè molta gent que no coneixia les instal·lacions del Club Bellaterra pogués saber quines són i com funciona el club esportiu del poble. 

 

 

Destacable també és la participació que algunes personalitats del món de l'esport van fer en la competició. I és que al I Torneig Biel Chang hi van participar, entre altres, el cantant d'Operación Triunfo Miki Núñez, l'ex-tennista Àlex Corretja, el capità de l'equip espanyol de la Copa Davis, Sergi Bruguera, el setze vegades campió del World Padel Tour Fernando Belasteguin, i l'ex-tennista Alberto Berasategui

 

 

El cantant Miki Núñez i el membre de ONe16Sports, Teddy Puig, després d'un partit amb dos jugadors més
El cantant Miki Núñez i Teddy Puig, de One16Sports, juntament amb el veí Pere Crusafont i Marc Capdevila, de One16Sports | Club Bellaterra