L’atur segueix pujant quatre mesos després

by | març 5, 2020 | Societat

Servei d'Ocupació de Catalunya

Servei d'Ocupació de Catalunya | SOC

 

 

La xifra d'aturatsCerdanyola del Vallès continua augmentant per quart mes consecutiu. La dada del mes de febrer, però, suposa un creixement molt més lleuger que en els mesos anteriors. En concret, la ciutat ha registrat 2.639 persones a l'atur, és a dir, 14 persones més que el mes de gener amb 2.625 cerdanyolencs.

 

 

En els darrers quatre mesos, l'atur a Cerdanyola ha experimentat una clara evolució a l'alça. El mes de novembre de 2019 la xifra d'aturats a la ciutat era de 2.555, al novembre 2.581 i 2.625 al gener. Tot i l'augment registrat en el període de novembre a febrer, la dada registrada en el darrer mes és la més lleugera dels últims mesos. En concret, el còmput de persones en situació d'atur ha pujat en 14 durant aquest temps; en canvi, al gener van ser 44, i al desembre 26.

 

 

 

 

 

L'atur també ha pujat a la majoria de municipis vallesans

La pujada de l'atur ha estat generalitzada a gairebé tots els municipis del Vallès Occidental. De fet, el nombre de persones que no tenen feina només ha disminuït a 5 dels 23 municipis vallesans: Castellbisbal, Rellinars, Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda i Vacarisses.

 

 

L'atur també ha repuntat a Catalunya que, per primera vegada en quinze anys no ha celebrat el Mobile World Congress. El nombre de persones en situació d'atur a Catalunya va créixer en 1.532 persones, un increment del 0,3%. En canvi a l'Estat espanyol els llocs de treball han augmentat amb quasi 86.000 nous llocs de feina, en el millor mes de febrer des del 2015.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: