El TOT organitza la taula rodona ‘Dones i esport’ a la Biblioteca

by | març 5, 2020 | Esports

Biblioteca Central de Cerdanyola | Arxiu
Biblioteca Central de Cerdanyola

L'acte serà a la Biblioteca Central de Cerdanyola | Lali Àlvarez

 

 

El mitjà TOT Cerdanyola, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola, organitza, el 6 de març, la taula rodona 'Dones i esport' en el marc del Dia Internacional de les Dones. L'acte, que es farà a les 19 h a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central, comptarà amb les intervencions de cinc dones vinculades a l'esport dins i fora de Cerdanyola. 

 

 

A l'Estat espanyol, la diferència entre el percentatge de dones i homes que practiquen un esport de forma federada és encara molt alt: només el 23% de les fitxes federatives són de dones, davant el 77% que corresponen als homes. Aquesta escletxa sobta davant l'impuls i els èxits que suma l'esport femení a nivell estatal, català i local. 

 

 

Cartell de la taula rodona

Cartell de la taula rodona | TOT Cerdanyola

 

 

'Quina és la realitat de l'esport femení i a quins reptes s'enfronta?” són les qüestions que intentarà respondre la taula rodona del pròxim 6 de març. Per fer-ho, el TOT Cerdanyola ha reunit cinc dones que representen diferents sectors de l'esport: Alexandra Alba, responsable de Mujer y Patinaje de Real Federación Española de Patinaje(RFEP); Pili Bilbao,entrenadora del primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola; Elena Olmos, jugadora de bàdminton al Club Bàdminton Bellaterra i periodista; Vanessa García, jugadora d'hoquei patins al HC Palau de Plegamans i Eva Escriche, presidenta del Club Handbol Cerdanyola.

 

 

L'acte està moderat per la periodista del TOT Cerdanyola, Mónica García, i comptarà amb un torn de preguntes i paraules del públic. 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: