El TOT organitza la taula rodona ‘Dones i esport’ a la Biblioteca

by | març 5, 2020 | Esports

Biblioteca Central de Cerdanyola | Arxiu
Biblioteca Central de Cerdanyola

L'acte serà a la Biblioteca Central de Cerdanyola | Lali Àlvarez

 

 

El mitjà TOT Cerdanyola, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola, organitza, el 6 de març, la taula rodona 'Dones i esport' en el marc del Dia Internacional de les Dones. L'acte, que es farà a les 19 h a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central, comptarà amb les intervencions de cinc dones vinculades a l'esport dins i fora de Cerdanyola. 

 

 

A l'Estat espanyol, la diferència entre el percentatge de dones i homes que practiquen un esport de forma federada és encara molt alt: només el 23% de les fitxes federatives són de dones, davant el 77% que corresponen als homes. Aquesta escletxa sobta davant l'impuls i els èxits que suma l'esport femení a nivell estatal, català i local. 

 

 

Cartell de la taula rodona

Cartell de la taula rodona | TOT Cerdanyola

 

 

'Quina és la realitat de l'esport femení i a quins reptes s'enfronta?” són les qüestions que intentarà respondre la taula rodona del pròxim 6 de març. Per fer-ho, el TOT Cerdanyola ha reunit cinc dones que representen diferents sectors de l'esport: Alexandra Alba, responsable de Mujer y Patinaje de Real Federación Española de Patinaje(RFEP); Pili Bilbao,entrenadora del primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola; Elena Olmos, jugadora de bàdminton al Club Bàdminton Bellaterra i periodista; Vanessa García, jugadora d'hoquei patins al HC Palau de Plegamans i Eva Escriche, presidenta del Club Handbol Cerdanyola.

 

 

L'acte està moderat per la periodista del TOT Cerdanyola, Mónica García, i comptarà amb un torn de preguntes i paraules del públic. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: