Ja és obert el nostre canal de Telegram
Ja és obert el nostre canal de Telegram | Redacció

 

 

BellaterraDiari enceta el seu setè canal de distribució de notícies per a fer arribar la informació més rellevant a tots els bellaterrencs i bellaterrenques. Des d'ara, ja podreu rebre les nostres notícies a través de Telegram, directament al vostre mòbil, fent-nos així més connectats, dia rere dia. 

 

 

Com ja passava amb el nostre canal de Whatsapp, Telegram es converteix en una nova via per fer-vos arribar el més destacat de cada dia, així com l'última hora del que passa a Bellaterra, informar sobre els propers esdeveniments importants i apropar-vos els continguts més interessants

 

 

Per a unir-vos al nostre canal de Telegram, només heu de clicar aquí. També podeu rebre les nostres notícies per Whatsapp, Facebook, Twitter o Instagram. Si voleu rebre el nostre butlletí directament al vostre email, envieu-nos un correu a info@bellaterradiari.cat, i us afegirem a la nostra llista de difusió. A més a més, si viviu a Bellaterra, obtindreu mensualment a la vostra bústia o als comerços de la plaça del Pi el nostre exemplar en paper de forma completament gratuïta.