BellaterraDiari obre un nou canal de distribució per Telegram

by | març 6, 2020 | APUNTA'T

Ja és obert el nostre canal de Telegram

Ja és obert el nostre canal de Telegram | Redacció

 

 

BellaterraDiari enceta el seu setè canal de distribució de notícies per a fer arribar la informació més rellevant a tots els bellaterrencs i bellaterrenques. Des d'ara, ja podreu rebre les nostres notícies a través de Telegram, directament al vostre mòbil, fent-nos així més connectats, dia rere dia. 

 

 

Com ja passava amb el nostre canal de Whatsapp, Telegram es converteix en una nova via per fer-vos arribar el més destacat de cada dia, així com l'última hora del que passa a Bellaterra, informar sobre els propers esdeveniments importants i apropar-vos els continguts més interessants

 

 

Per a unir-vos al nostre canal de Telegram, només heu de clicar aquí. També podeu rebre les nostres notícies per Whatsapp, Facebook, Twitter o Instagram. Si voleu rebre el nostre butlletí directament al vostre email, envieu-nos un correu a info@bellaterradiari.cat, i us afegirem a la nostra llista de difusió. A més a més, si viviu a Bellaterra, obtindreu mensualment a la vostra bústia o als comerços de la plaça del Pi el nostre exemplar en paper de forma completament gratuïta. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: