Temperatures primaverals per aquesta setmana a Bellaterra

by | març 9, 2020 | Méteo

Cels clars i temperatures en augment a Bellaterra aquesta setmana

Cels clars i temperatures en augment a Bellaterra aquesta setmana | Toni Alfaro

 

 

Temps estable i tranquil per l'inici de la setmana a Bellaterra i a tot el Vallès Occidental, amb un augment de les temperatures, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri. Destaca també la presència d'intervals de núvols prims, però, les temperatures seran altes, tirant als valors primaverals i sempre sense precipitacions.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: