Cartell del concert ajornat

Cartell del concert ajornat | Amics de Sant Pau de Riu-sec

 

 

L'associació bellaterrenca d'Amics de Sant Pau de Riu-sec ha cancel·lat el concert previst per aquest diumenge 15 de març a la Puríssima de Sabadell. Ho fa a causa de l'epidèmia de coronavirus COVID-19 que existeix a Catalunya i que ha afectat ja a més de 80 persones, segons el Ministerio de Sanidad. 

 

 

Tanmateix, segons informen des de l'entitat, l'actuació d'Arianna Savall i el seu grup Hirundo Maris se celebrarà finalment a la tardor, a una data encara per determinar.  També expliquen que les entrades adquirides serviran pel concert de tardor o poden ser retornades a la parroquia de La Puríssima.

 

 

“Lamentem les molèsties ocasionades i esperem amb il.lusio poder celebrar aquest magnífic concert en data que anunciarem”, diuen des de l'entitat.