L'increment d'ús del transport públic és un dels reptes per a Cerdanyola pels pròxims 10 anys | Laia TR

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès prepara una presentació a la ciutadania del Pla Estratègic de Ciutat, que persegueix treballar les principals línies i objectius estratègics de la ciutat per a la pròxima dècada. Ho farà el pròxim 17 de març, a les 19 h, a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central, amb un acte obert a tota la ciutadania de Cerdanyola i Bellaterra

 

 

Des del consistori es busca generar el compromís i el consens del nombre més gran d’actors possible, amb la intenció de garantir que les linies estratègiques i el pla d’acció que contempli el Pla Estratègic es basin en un treball de col·laboració entre polítics, tècnics i ciutadania en general.

 

 

Cartell de l'acte de presentació

Cartell de l'acte de presentació | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El punt de partida per iniciar aquesta fase de planificació seran els treballs que es van realitzar durant la fase de diagnòstic finalitzada l’abril del 2019, que va serviŕ per posar de manifest en quina situació es troba el municipi. L'estudi va permetre establir les principals problemàtiques en els àmbits demogràfics, social, econòmic, ambiental i institucional.

 

 

Amb l’objectiu que el procés d'elaboració del Pla sigui el mé́s participatiu possible, s’ha dissenyat una proposta de treball perquè̀ els consensos sobre els reptes estratègics en cadascun dels àmbits comptin amb la màxima participació ciutadana possible. Per a l'elaboració del document també es tindran en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides des de l'àmbit local.