Mor un home de 24 anys en un accident a la carretera de Barcelona

by | març 11, 2020 | Successos

L'accident va ser a la carretera de Barcelona (N-150) al seu pas per Cerdanyola

L'accident va ser a la carretera de Barcelona (N-150) al seu pas per Cerdanyola | Google

 

 

Aquest dimarts 10 de març, un motorista va resultar mort en un accident a la carretera de Barcelona al seu pas per Cerdanyola del Vallès. L'accident va tenir lloc a les 19.05 h quan un turisme va col·lisionar amb la moto.

 

 

La víctima és un jove de 24 anys que circul·lava per la carretera de Barcelona direcció a Sabadell quan un turisme s'ha volgut incorporar al carrer Mancomunitat des del carril de la N-150 que circula en direcció a Barcelona. Fins al lloc es van desplaçar els serveis d'emergències mèdiques i agents de la Policia Local

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: