Mor un home de 24 anys en un accident a la carretera de Barcelona

by | març 11, 2020 | Successos

L'accident va ser a la carretera de Barcelona (N-150) al seu pas per Cerdanyola

L'accident va ser a la carretera de Barcelona (N-150) al seu pas per Cerdanyola | Google

 

 

Aquest dimarts 10 de març, un motorista va resultar mort en un accident a la carretera de Barcelona al seu pas per Cerdanyola del Vallès. L'accident va tenir lloc a les 19.05 h quan un turisme va col·lisionar amb la moto.

 

 

La víctima és un jove de 24 anys que circul·lava per la carretera de Barcelona direcció a Sabadell quan un turisme s'ha volgut incorporar al carrer Mancomunitat des del carril de la N-150 que circula en direcció a Barcelona. Fins al lloc es van desplaçar els serveis d'emergències mèdiques i agents de la Policia Local

Vols llegir més…?

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: