L'Escola Bellaterra és l'únic centre de primària públic a Bellaterra

L'Escola Bellaterra és l'únic centre de primària públic a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

La Generalitat de Catalunya, ha confirmat a les 13.50 h d'aquest dijous 12 de març que les escoles de tota Catalunya hauran de tancar aquest divendres 13 de març les seves portes pel coronavirus COVID-19, també a Bellaterra. Ho fa després que un dia abans el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, decretés les primeres mesures de prevenció, que ja han adoptat des de l'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra

 

 

La mesura implica que totes les escoles catalanes que depenen del Departament d'Educació hauran de tancar divendres durant 14 dies i afectarà a 1.600.000 alumnes i gairebé 80.000 docents de llars d'infants, escoles i instituts. El tancament també afectarà les universitats, implicant uns 200.000 estudiants i uns 20.000 professors. La clausura també afectarà a escoles de música, d'idiomes i d'adults.

 

 

A Bellaterra, la totalitat dels centres es veuran afectats, implicant a l'Escola Ramon Fuster, l'Escola Bellaterra, l'Escola Waldorf-Steiner el Til·ler, l'escola La Vall, l'institut Pere Calders, la llar d'infants Llar d'en Pitus, l'escola Bellaire i el campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona. Això afectarà vora 3.000 alumnes als centres d'infantil, primària, secundària i educació especial al poble, i al voltant de 34.000 al centre universitari, a més de professorat i personal administratiu. La mesura també tocarà a l'escola i conservatori de Bellaterra, El Musical, entre altres.

 

 

Més endavant més informació.