Escola Ramon Fuster

Escola Ramon Fuster | Escola Ramon Fuster

 

 

L'Escola Ramon Fuster ha entrat a formar part de la Taula Cívica de Bellaterra (TCB), la taula de les entitats al poble. Ho va fer durant la sessió del passat dimarts 3 de març, on va ser representada per Joaquim Vidal, director de l'escola Ramon Fuster i vocal del patronat de Bellaire; una fundació, aquesta última, de la qui també en serà portaveu a la reunió d'entitats. Es tracta d'una incorporació que tant des dels centres com des de la taula d'entitats es valora molt positivament. 

 

 

“Hem estat durant un temps fora de la Taula Cívica de Bellaterra, i ara que ens ho van demanar ens hem inclòs”, relata Vidal. “Ens agradaria vincular-nos el màxim possible amb les entitats de Bellaterra en tots els àmbits, també sobre el del trànsit al barri, a on tenim certa influència”, afegeix com a declaració d'intencions. I és que una part important del trànsit de Bellaterra en hores punta ve determinat pel transport dels alumnes del Ramon Fuster. 

 

 

El director del centre es mostra, doncs, amb bona voluntat per ajudar en les necessitats del poble a través de la TCB: “ens agradaria ajudar i col·laborar al màxim amb el veïnat de Bellaterra”, explica. 

 

 

De l'altre costat, des de la nova coordinació de la Taula Cívica, Laura Batalla aplaudeix la incorporació de l'entitat número 25 a la TCB, indicant que “el Ramon Fuster sol ja té 1050 alumnes”, amb el que això implica per a Bellaterra, amb una població de vora 2.800 habitants. Batalla resumeix que s'alegra que “una de les entitats més importants de Bellaterra” hagi decidit unir-se a la TCB per treballar per tots els veïns.