L’Associació BV-1414 demana formular al·legacions als canvis al Camí Antic

by | març 12, 2020 | Societat

Zona del Camí Antic que es farà de sentit únic

Zona del Camí Antic que es farà de sentit únic | Toni Alfaro

 

 

L'Associació BV-1414 ha engegat una crida per posar al·legacions al projecte aprovat pel Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra pel qual la zona de les pilones al Camí Antic només tindrà un carril d'entrada a Bellaterra. El canvi en la direcció del carrer es va aprovar durant el Ple extraordinari del passat 28 de febrer, i inclou un període de 30 dies per formular al·legacions que des de l'entitat demanen presentar.

 

 

Des de l'associació volen encoratjar que es presentin opinions contràries al desviament del trànsit del Camí Antic, que asseguren que anirà a parar a altres carrers com Frederic Roda, Mestre Nicolau o la mateixa carretera BV-1414. “La nostra població ja suporta un trànsit forà considerable i des de l'Associació BV-1414 demanem que es trobi una solució global i no tan sols una de parcial en detriment d'altres carrers del nostre poble”, expliquen des de l'entitat. 

 

 

L'associació explica que les al·legacions es poden fer telemàticament (si es té certificat digital) o imprimir el formulari i portar-lo presencialment ja emplenat a l'EMD de Bellaterra, entre el 13 de març i el 27 d'abril. També remarquen que es poden deixar els formularis emplenats al local del Taller de Serveis, a la plaça del Pi, 3; l'associació els recollirà i els presentarà conjuntament. 

 

 

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a bv.1414.bellaterra@gmail.com.  

 

 

Crida de l'Associació a presentar al·legacions al sentit únic a la part final del Camí Antic

Crida de l'Associació a presentar al·legacions al sentit únic a la part final del Camí Antic | Associació BV-1414

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: