Zona del Camí Antic que es farà de sentit únic
Zona del Camí Antic que es farà de sentit únic | Toni Alfaro

 

 

L'Associació BV-1414 ha engegat una crida per posar al·legacions al projecte aprovat pel Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra pel qual la zona de les pilones al Camí Antic només tindrà un carril d'entrada a Bellaterra. El canvi en la direcció del carrer es va aprovar durant el Ple extraordinari del passat 28 de febrer, i inclou un període de 30 dies per formular al·legacions que des de l'entitat demanen presentar.

 

 

Des de l'associació volen encoratjar que es presentin opinions contràries al desviament del trànsit del Camí Antic, que asseguren que anirà a parar a altres carrers com Frederic Roda, Mestre Nicolau o la mateixa carretera BV-1414. “La nostra població ja suporta un trànsit forà considerable i des de l'Associació BV-1414 demanem que es trobi una solució global i no tan sols una de parcial en detriment d'altres carrers del nostre poble”, expliquen des de l'entitat. 

 

 

L'associació explica que les al·legacions es poden fer telemàticament (si es té certificat digital) o imprimir el formulari i portar-lo presencialment ja emplenat a l'EMD de Bellaterra, entre el 13 de març i el 27 d'abril. També remarquen que es poden deixar els formularis emplenats al local del Taller de Serveis, a la plaça del Pi, 3; l'associació els recollirà i els presentarà conjuntament. 

 

 

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a bv.1414.bellaterra@gmail.com.  

 

 

Crida de l'Associació a presentar al·legacions al sentit únic a la part final del Camí Antic
Crida de l'Associació a presentar al·legacions al sentit únic a la part final del Camí Antic | Associació BV-1414