L’Associació BV-1414 demana formular al·legacions als canvis al Camí Antic

by | març 12, 2020 | Societat

Zona del Camí Antic que es farà de sentit únic

Zona del Camí Antic que es farà de sentit únic | Toni Alfaro

 

 

L'Associació BV-1414 ha engegat una crida per posar al·legacions al projecte aprovat pel Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra pel qual la zona de les pilones al Camí Antic només tindrà un carril d'entrada a Bellaterra. El canvi en la direcció del carrer es va aprovar durant el Ple extraordinari del passat 28 de febrer, i inclou un període de 30 dies per formular al·legacions que des de l'entitat demanen presentar.

 

 

Des de l'associació volen encoratjar que es presentin opinions contràries al desviament del trànsit del Camí Antic, que asseguren que anirà a parar a altres carrers com Frederic Roda, Mestre Nicolau o la mateixa carretera BV-1414. “La nostra població ja suporta un trànsit forà considerable i des de l'Associació BV-1414 demanem que es trobi una solució global i no tan sols una de parcial en detriment d'altres carrers del nostre poble”, expliquen des de l'entitat. 

 

 

L'associació explica que les al·legacions es poden fer telemàticament (si es té certificat digital) o imprimir el formulari i portar-lo presencialment ja emplenat a l'EMD de Bellaterra, entre el 13 de març i el 27 d'abril. També remarquen que es poden deixar els formularis emplenats al local del Taller de Serveis, a la plaça del Pi, 3; l'associació els recollirà i els presentarà conjuntament. 

 

 

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a bv.1414.bellaterra@gmail.com.  

 

 

Crida de l'Associació a presentar al·legacions al sentit únic a la part final del Camí Antic

Crida de l'Associació a presentar al·legacions al sentit únic a la part final del Camí Antic | Associació BV-1414

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: