L’EMD suspèn preventivament les activitats als centres cívics de Bellaterra pel coronavirus

by | març 12, 2020 | Societat

Les votacions s'han de fer al Centre Cívic de Bellaterra

Les votacions s'han de fer al Centre Cívic de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

L'EMD de Bellaterra s'alinea amb les mesures preses per l'Ajuntament de Cerdanyola davant la crisi del coronavirus COVID-19, aquest dijous 12 de març. En aquest sentit, l'administració bellaterrenca suspèn totes les activitats programades als diferents centres cívics de Bellaterra, així com les seves activitats pròpies. Ho han explicat en un comunicat signat pel president de l'EMD, Ramon Andreu.

 

 

Així, el comunicat oficial indica que ho fan “en el marc de la comissió de seguiment municipal de l'epidèmia del coronavirus liderada per l'Alcalde, Carlos Cordón, del 12 al 27 de març, amb l'objectiu de tenir especial cura de la població de risc i evitar les activitats d'àmplia concurrència”. 

 

 

Concretament, el President de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, activa com a mesures preventives suspendre totes les activitats culturals i lúdiques organitzades per l'EMD fins el 27 de març. D'altra banda, indica que també es suspenen les activitats de l'EMD programades al Centre Cívic del Turó de Sant Pau i a les dues sales al Centre Cívic de Bellaterra fins el 27 març. 

 

 

També es diu, però, que les associacions de bellaterra podran continuar utilitzant els espais segons ho creguin convenient. De la mateixa manera, el bar del Turó de Sant Pau romandrà obert. 

 

 

Entre les activitats que se suspenen es troba el Fòrum Bellaterra del dia 19 de març i es passa al mes de maig. Queden suspesos els tallers de pintura, country, balls de saló, anglès, art i àlgebra. També el taller de “Física per a no físics”. Queda per confirmar, d'altra banda, la xerrada d'autoconsum elèctric a Bellaterra, de la Unió de Veïns, programada pel dia 30. 

 

 

Podeu llegir el comunicat a continuació:

 

 

Comunicat de l'EMD de Bellaterra en relació a les mesures de prevenció pel coronavirus

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

Des d'ERC Bellaterra se sol·licitava, ja ahir, que l'EMD prengués aquestes mesures.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: