Segon accident mortal a la carretera de Barcelona en menys de 24h

by | març 12, 2020 | Successos

Segona víctima mortal a la carretera de Barcelona

Segona víctima mortal a la carretera de Barcelona | Mónica García

 

 

Aquest dimecres 11 de març es va produir el segon accident mortal a la carretera de Barcelona en menys de vint-i-quatre hores al seu pas per Cerdanyola del Vallès. La víctima va ser un motorista. Segons veïns de la zona l'home era un veí de Cerdanyola d'uns 35 anys, que va perdre la vida després de xocar amb un vehicle a l'alçada del carrer de Sant Francesc. 

 

 

L'accident es va produir entre les 13 i les 14 h del migdia, i la carretera es va haver de tallar al trànsit durant més d'una hora. La moto baixava per la carretera de Barcelona en direcció a la ciutat comtal i va col·lisionar amb un cotxe; el motorista va perdre la vida. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues ambulàncies i un cotxe dels Serveis d’Emergències Mèdiques, dues dotacions de bombers i dos cotxes de Policia Local.

 

 

Una imatge del lloc dels fets

Una imatge del lloc dels fets | Mónica GM

 

 

Segon accident mortal 

Dimarts es va produir un altre accident mortal, la víctima va ser un motorista de 24 anys que va perdre la vida a la carretera de Barcelona. L'accident va tenir lloc a les 19.05h quan un turisme va col·lisionar amb una moto. La víctima circul·lava per la carretera de Barcelona direcció a Sabadell i van xocar. Fins al lloc es van desplaçar els serveis d'emergències mèdiques i agents de la Policia Local. 

 

 

La moto de la víctima, veí de Cerdanyola

La moto de la víctima, veí de Cerdanyola | Mónica GM

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: