viatge

Sílvia Massagué, Cap d'Oficina d'Atlàntida Travel Sabadell | Cedida

 

 

El turisme és clau dins l'economia catalana. Genera un 12,2% del PIB i representa un 13% de l'ocupació en tota la comunitat. Ara bé, en els últims dies s'ha situat com un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus a nivell global. Les reserves han caigut, els dubtes afloren i hi ha una sèrie de condicionats i recomanacions que cal conèixer si tenim viatges en marxa o tenim previst fer-ne algun. Per assessorar-nos, parlem amb la cap d'oficina d'Atlàntida Travel Sabadell, Sílvia Massagué.

 

 

Com s'està vivint la pandèmia del coronavirus en el món del turisme?  

Malgrat la situació caòtica i excepcional, els professionals del sector ho estem vivint amb serenitat i adaptant-nos als canvis i novetats que ens arriben dia a dia…

 

  

  

Com estan els seus clients viatgers?

Per sort, els nostres clients estan bé. Ho estan acceptant i assumint tot, donat que es tracta d'un problema d'impacte global. La veritat és que ens ha sorprès molt gratament la gran comprensió i col·laboració per part d'ells. Dit això, diríem que hi ha 3 tipus de clients. En primer lloc, els clients pacients que fa temps que tenen els seus viatges reservats i estan a l'espera que passi la tempesta i confiant en la nostra gestió. En segon lloc, els clients patidors. Amb aquests fa dies que estem mirant la manera de poder posposar o cancel·lar el seu viatge amb el mínim impacte econòmic. Per acabar, els optimistes, és a dir, els que ARA estan fent les reserves de les seves vacances malgrat la situació actual. És cert que ara és un bon moment si es vol gaudir de les millors tarifes per a futurs viatges…

 

 

nosaltres utilitzem la nostra experiència i tots els nostres contactes perquè els viatgers tinguin el mínim impacte possible…

 

 

  

Recomanen fer canvis de plans?

Depèn molt de la data de sortida i del viatge…nosaltres utilitzem la nostra experiència i tots els contactes perquè els viatgers tinguin el mínim impacte possible. La gran majoria de clients que no poden viatjar aquests dies o per Setmana Santa estan posposant les sortides per més endavant i, com agència, estem trobant molta flexibilitat amb els diferents proveïdors.

  

 

 

 

  

Hi ha alguna fórmula màgica?

Tenir molta paciència, ja que es tracta d'una situació desconeguda per a tothom. També posar tota la il·lusió en els nous projectes per quan tornem a la normalitat!

 

 

Els preus que ara estem trobant són realment molt competitius per viatges futurs

 

  

Llavors, és un bon moment per a planificar futurs viatges?  

Sí, justament et volia dir que continuem dissenyant i confirmant viatges. Els preus que ara estem trobant són realment molt competitius per a viatges futurs.

 

 

  

  

Un consell final. Què no podem oblidar?  

L'entusiasme i els projectes han de continuar. Aquesta situació és temporal. Nosaltres tenim el millor catàleg del mercat, amb destinacions i hotels meravellosos, recolzat per un equip de professionals amb una gran experiència i que està disposat a ajudar-vos en tot el que necessiteu. 

 

 

Catàleg 2020 de l'empresa, on veure totes les possibilitats i experiències   | Redacció

 

 

Atlàntida Travel Sabadell

 

Direcció: Carrer de Gràcia, 185, 08201 Sabadell, Barcelona

Telèfon:  937 15 69 73

Webatlantidaviatges.com

Email: sabadell@atlantida.travel

Facebook

Instagram

Linkedin