Llum verda d’Ajuntament i AMB pel Parc del Torrent de la Bonaigua

by | març 13, 2020 | Societat

Josep Maria Riba, president de l'entitat, explica les novetats durant un acte a Bellaterra

Josep Maria Riba, president de l'entitat, explica les novetats durant un acte a Bellaterra | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

Novetats en l'evolució del projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua, impulsat per la Unió de Veïns de Bellaterra. Des de l'entitat bellaterrenca expliquen que tant l'Ajuntament de Cerdanyola com l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) veuen amb bons ulls el projecte i ja està en marxa la seva consecució. 

 

 

Ho expliquen a la seva web, després que durant la presentació del llibre Ramon Fuster i Rabés. Biografia del mestre, de Genís Sinca, el passat dissabte 7 de març, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba, en parlés a l'Escola Ramon Fuster. De fet, segons expliquen des de l'entitat, el parc projectat a la conca del torrent de la Bonaigua passaria a formar part de la Xarxa de parcs de l’AMB, gestionat per l'òrgan metropolità.

 

 

En concret, Riba va confirmar que l’alcalde Carles Cordón ja ha donat instruccions a la regidora d’Urbanisme de Cerdanyola, Eulalia Mimó, perquè sol·liciti a l’AMB l’elaboració d’un estudi i projecte tècnic preceptiu.

 

 

En què consisteix el projecte?

El projecte en sí consisteix en un camí que separaria els escolars dels camins habituals de circulació d’automòbils a Bellaterra i una futura rambla verda d’esbarjo que connectaria Bellaterra de Nord a Sud. Enllaçaria la part alta de Bellaterra, a l'altura del Camí Antic de Sant Cugat, amb les zones verdes de l'Est del barri de Can Domènech, tot passant per zones clau com l'àrea de les escoles Ramon Fuster i Waldorf, així com la plaça del Pi i la Via Verda

 

 

Per a més informació, podeu llegir la crònica de la seva presentació aquí

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. L'Assemblea de la Unió de Veïns es felicita per les accions de la Junta durant el 2020 - BellaterraDiari - […] i s’han passat a l’autoconsum durant el 2020. A més, es va parlar dels avenços del projecte del Parc…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: