Llum verda d’Ajuntament i AMB pel Parc del Torrent de la Bonaigua

by | març 13, 2020 | Societat

Josep Maria Riba, president de l'entitat, explica les novetats durant un acte a Bellaterra

Josep Maria Riba, president de l'entitat, explica les novetats durant un acte a Bellaterra | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

Novetats en l'evolució del projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua, impulsat per la Unió de Veïns de Bellaterra. Des de l'entitat bellaterrenca expliquen que tant l'Ajuntament de Cerdanyola com l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) veuen amb bons ulls el projecte i ja està en marxa la seva consecució. 

 

 

Ho expliquen a la seva web, després que durant la presentació del llibre Ramon Fuster i Rabés. Biografia del mestre, de Genís Sinca, el passat dissabte 7 de març, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba, en parlés a l'Escola Ramon Fuster. De fet, segons expliquen des de l'entitat, el parc projectat a la conca del torrent de la Bonaigua passaria a formar part de la Xarxa de parcs de l’AMB, gestionat per l'òrgan metropolità.

 

 

En concret, Riba va confirmar que l’alcalde Carles Cordón ja ha donat instruccions a la regidora d’Urbanisme de Cerdanyola, Eulalia Mimó, perquè sol·liciti a l’AMB l’elaboració d’un estudi i projecte tècnic preceptiu.

 

 

En què consisteix el projecte?

El projecte en sí consisteix en un camí que separaria els escolars dels camins habituals de circulació d’automòbils a Bellaterra i una futura rambla verda d’esbarjo que connectaria Bellaterra de Nord a Sud. Enllaçaria la part alta de Bellaterra, a l'altura del Camí Antic de Sant Cugat, amb les zones verdes de l'Est del barri de Can Domènech, tot passant per zones clau com l'àrea de les escoles Ramon Fuster i Waldorf, així com la plaça del Pi i la Via Verda

 

 

Per a més informació, podeu llegir la crònica de la seva presentació aquí

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. L'Assemblea de la Unió de Veïns es felicita per les accions de la Junta durant el 2020 - BellaterraDiari - […] i s’han passat a l’autoconsum durant el 2020. A més, es va parlar dels avenços del projecte del Parc…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: