Josep Maria Riba, president de l'entitat, explica les novetats durant un acte a Bellaterra
Josep Maria Riba, president de l'entitat, explica les novetats durant un acte a Bellaterra | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

Novetats en l'evolució del projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua, impulsat per la Unió de Veïns de Bellaterra. Des de l'entitat bellaterrenca expliquen que tant l'Ajuntament de Cerdanyola com l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) veuen amb bons ulls el projecte i ja està en marxa la seva consecució. 

 

 

Ho expliquen a la seva web, després que durant la presentació del llibre Ramon Fuster i Rabés. Biografia del mestre, de Genís Sinca, el passat dissabte 7 de març, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba, en parlés a l'Escola Ramon Fuster. De fet, segons expliquen des de l'entitat, el parc projectat a la conca del torrent de la Bonaigua passaria a formar part de la Xarxa de parcs de l’AMB, gestionat per l'òrgan metropolità.

 

 

En concret, Riba va confirmar que l’alcalde Carles Cordón ja ha donat instruccions a la regidora d’Urbanisme de Cerdanyola, Eulalia Mimó, perquè sol·liciti a l’AMB l’elaboració d’un estudi i projecte tècnic preceptiu.

 

 

En què consisteix el projecte?

El projecte en sí consisteix en un camí que separaria els escolars dels camins habituals de circulació d’automòbils a Bellaterra i una futura rambla verda d’esbarjo que connectaria Bellaterra de Nord a Sud. Enllaçaria la part alta de Bellaterra, a l'altura del Camí Antic de Sant Cugat, amb les zones verdes de l'Est del barri de Can Domènech, tot passant per zones clau com l'àrea de les escoles Ramon Fuster i Waldorf, així com la plaça del Pi i la Via Verda

 

 

Per a més informació, podeu llegir la crònica de la seva presentació aquí