Ordenen el tancament d’àrees comercials que no siguin alimentàries, entre altres

by | març 13, 2020 | Societat

El Conseller d'Interior, Miquel Buch, en roda de premsa

El Conseller d'Interior, Miquel Buch, en roda de premsa | ACN

 

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha ordenat el tancament d'àrees comercials que no estiguin destinades a l'alimentació i a productes de primera necessitat, pistes d'esquí, gimnasos, i locals d'oci nocturn (discoteques). Es tracta d'una nova restricció per contenir la propagació el coronavirus.

 

 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha recomanat aquest divendres, 13 de març, l'ajornament de trobades, reunions i manifestacions. A més, ara que s'apropa el cap de setmana, ha demanat limitar i evitar qualsevol desplaçament.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: