Ordenen el tancament d’àrees comercials que no siguin alimentàries, entre altres

by | març 13, 2020 | Societat

El Conseller d'Interior, Miquel Buch, en roda de premsa

El Conseller d'Interior, Miquel Buch, en roda de premsa | ACN

 

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha ordenat el tancament d'àrees comercials que no estiguin destinades a l'alimentació i a productes de primera necessitat, pistes d'esquí, gimnasos, i locals d'oci nocturn (discoteques). Es tracta d'una nova restricció per contenir la propagació el coronavirus.

 

 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha recomanat aquest divendres, 13 de març, l'ajornament de trobades, reunions i manifestacions. A més, ara que s'apropa el cap de setmana, ha demanat limitar i evitar qualsevol desplaçament.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: