Paisatges deserts a Bellaterra durant el confinament pel coronavirus

by | març 13, 2020 | Societat

 

 

Aquest divendres 13 de març ha estat el primer dia amb les escoles tancades a Bellaterra per la crisis sanitària del coronavirus. Tant el campus de la UAB com el centre de Bellaterra han quedat deserts en diferents moments del dia, contràriament al que succeeix en hores punta, amb força moviment d'escolars.

 

Es tracta d'unes mesures d'excepció dictades pel president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, per tal d'intentar paliar l'expansió del COVID-19 per la població i evitar així el col·lapse del sistema sanitari.

 

Podeu seguir les indicacions als canals de salut i fer-ne un seguiment en clau local a bellaterradiari.cat

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: