Paisatges deserts a Bellaterra durant el confinament pel coronavirus

by | març 13, 2020 | Societat

 

 

Aquest divendres 13 de març ha estat el primer dia amb les escoles tancades a Bellaterra per la crisis sanitària del coronavirus. Tant el campus de la UAB com el centre de Bellaterra han quedat deserts en diferents moments del dia, contràriament al que succeeix en hores punta, amb força moviment d'escolars.

 

Es tracta d'unes mesures d'excepció dictades pel president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, per tal d'intentar paliar l'expansió del COVID-19 per la població i evitar així el col·lapse del sistema sanitari.

 

Podeu seguir les indicacions als canals de salut i fer-ne un seguiment en clau local a bellaterradiari.cat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: