El supermercat Condis nota l’arribada del coronavirus

by | març 13, 2020 | Societat

Els articles dels que hi ha menys estoc són els articles d'higiene

Els articles dels que hi ha menys estoc són els articles d'higiene | Laia TR

 

 

L'arribada de la crisi del coronavirus a Catalunya i l'estat espanyol ha generat una baixada d'estoc en alguns dels productes del supermercat Condis de Bellaterra, tot i que encara no es coneix cap cas d'infecció pel COVID-19 al barri. Tot i la baixada d'estoc, però, des de l'empresa indiquen que l'abastiment està garantit i no cal patir. 

 

 

Concretament, i segons expliquen des de l'empresa, els productes que més s'han venut i dels que queden menys estoc, són els “productes d'higiene i neteja i de primera necessitat“. En concret, allò que més falta al supermercat són desinfectants, paper higiènic, pasta, arròs i oli, entre altres. 

 

 

Alguns productes, com la carn, la llet i els frescos són els que s'acaben més ràpidament

Alguns productes, com la carn, la llet i els frescos també han notat l'arribada de la crisi del coronavirus | Laia TR

 

 

Des de Condis diuen que pel que fa a la freqüència de reposició no cal patir ja que “se solen fer reposicions diàries dels productes amb una demanda més gran”. Argumenten que durant aquests dies hi ha un pic de demanda de productes que habitualment no es reposen amb tanta freqüència, i ara s'estan adaptant per mantenir com sempre la oferta de productes.

 

 

Expliquen que amb aquesta millora en la logística de reposició no hi haurà desabastiment en cap producte. D'altra banda, argumenten dient que hi ha molts augments en la demanda que es poden preveure, com en el cas d'El Gran Recapte; però en aquesta ocasió, en ser inesperat, ha costat més adaptar-se. 

 

 

Alguns queviures com el menjar precuinat han notat l'increment en la demanda

Alguns queviures com el menjar precuinat han notat l'increment en la demanda | Laia TR

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: