Els articles dels que hi ha menys estoc són els articles d'higiene

Els articles dels que hi ha menys estoc són els articles d'higiene | Laia TR

 

 

L'arribada de la crisi del coronavirus a Catalunya i l'estat espanyol ha generat una baixada d'estoc en alguns dels productes del supermercat Condis de Bellaterra, tot i que encara no es coneix cap cas d'infecció pel COVID-19 al barri. Tot i la baixada d'estoc, però, des de l'empresa indiquen que l'abastiment està garantit i no cal patir. 

 

 

Concretament, i segons expliquen des de l'empresa, els productes que més s'han venut i dels que queden menys estoc, són els “productes d'higiene i neteja i de primera necessitat“. En concret, allò que més falta al supermercat són desinfectants, paper higiènic, pasta, arròs i oli, entre altres. 

 

 

Alguns productes, com la carn, la llet i els frescos són els que s'acaben més ràpidament

Alguns productes, com la carn, la llet i els frescos també han notat l'arribada de la crisi del coronavirus | Laia TR

 

 

Des de Condis diuen que pel que fa a la freqüència de reposició no cal patir ja que “se solen fer reposicions diàries dels productes amb una demanda més gran”. Argumenten que durant aquests dies hi ha un pic de demanda de productes que habitualment no es reposen amb tanta freqüència, i ara s'estan adaptant per mantenir com sempre la oferta de productes.

 

 

Expliquen que amb aquesta millora en la logística de reposició no hi haurà desabastiment en cap producte. D'altra banda, argumenten dient que hi ha molts augments en la demanda que es poden preveure, com en el cas d'El Gran Recapte; però en aquesta ocasió, en ser inesperat, ha costat més adaptar-se. 

 

 

Alguns queviures com el menjar precuinat han notat l'increment en la demanda

Alguns queviures com el menjar precuinat han notat l'increment en la demanda | Laia TR