[FOTOS] El primer cap de setmana de confinament pel coronavirus a Bellaterra, en imatges

by | març 16, 2020 | Galeries de fotos

La crisi del coronavirus COVID-19 ha arribat a un punt d’inflexió aquest cap de setmana amb la declaració, el passat divendres 13, de l’estat d’alarma a tot l’estat espanyol, amb tancament de tots els comerços a excepció dels dedicats a farmàcia, alimentació, estancs, perruqueries i altres establiments de primera necessitat. Això s’afegia a l’ordre de tancament de les escoles per part de la Generalitat de Catalunya el dijous 12, així com el tancament d’equipaments aquest cap de setmana a Cerdanyola i Bellaterra.

Si bé l’executiu espanyol no ha limitat la circulació de persones fins a aquest dilluns 16, amb l’excepció de casos de força major o per anar a comprar béns de primera necessitat, aquest divendres diverses zones de Bellaterra ja estaven buides, sense circulació de vianants o vehicles. Durant el cap de setmana, la situació s’ha traduït en aglomeracions als comerços que encara segueixen oberts -com la Farmàcia, el cafè Bonaparte (únicament per comprar pa) i el supermercat Condis-, d’una banda, i desolació total a la resta d’espais durant diumenge, quan no hi havia ningú al carrer. 

Us deixem les dues cares del primer cap de setmana de confinament per coronavirus a Bellaterra en imatges. 

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: