[VÍDEO] L’EMD clausura els dos centres cívics en un comunicat

by | març 16, 2020 | Societat

El president de l'EMD, Ramon Andreu, durant el comunicat

El president de l'EMD, Ramon Andreu, durant el comunicat | EMD Bellaterra

 

 

El president de l'EMD de Bellaterra va decretar aquest diumenge el tancament dels dos equipaments de l'entitat municipal descentralitzada: el centre cívic del Turó de Sant Pau i el centre cívic de Bellaterra. Ho va fer a través d'un comunicat oficial amb raó de la crisi del coronavirus COVID-19, augmentant les mesures de prevenció després que el dijous ja es cancelessin les activitats als dos equipaments

 

 

En el vídeo del canal de l'EMD, Ramon Andreu assegura que la situació de confinament per la pandèmia suposa un “repte important i de molta responsabilitat” per a la ciutadania. Per aquesta raó, assegurava que aquest diumenge dia 15 de març “tanquem el restaurant i el centre cívic del Turó de Sant Pau i també les dues sales de l'EMD”.

 

 

Andreu assegura que, tanmateix, l'entitat mantindrà horari d'oficina d'atenció al públic amb un únic treballador. Així, al vídeo encoratja a trucar al telèfon de l'EMD, el 935181830, si és necessari, tot i que “també podeu trucar per a qualsevol servei als agents cívics“, al 644 573 572. D'altra banda, també dóna el seu telèfon -667 35 20 02- al que tots els veïns poden trucar “per qualsevol cosa”. 

 

 

 

 

El president bellaterrenc també aposta per la solidaritat entre els veïns, tot i que amb precaucions: “contacteu amb els veïns que teniu més a prop, ajudeu-vos i, sobretot, manteniu la distància de dos metres quan sortiu de casa vostra”, demana. 

 

 

“Estem en contacte constant amb l'Ajuntament de Cerdanyola i amb els serveis de la Generalitat de Catalunya“, tranquil·litza, i afegeix que tots els comunicats oficials es faran a través d'un canal de Telegram anomenat “EMD Bellaterra”. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: