L’alcade de Cerdanyola, Carlos Cordón, positiu en coronavirus

by | març 17, 2020 | Societat

L'alcalde Carlos Cordón al despatx d'alcaldia

L'alcalde Carlos Cordón al despatx d'alcaldia | Mónica García

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, ha anunciat que pateix coronavirus. Cordón ha explicat, aquest dimarts 17 de març, que s'ha fet la prova de coronavirus després de notar símptomes i que ha resultat positiva. 

 

 

En un vídeo a xarxes socials, Carlos Cordón ha explicat que fa dies va començar a notar símptomes que quadren amb el coronavirus i que va decidir aïllar-se a casa i coordinar tot l'operatiu de l'Ajuntament a distància.

 

 

L'alcalde assegura trobar-se bé i insisteix en la necessitat que la ciutadania es quedi a casa i segueixi les recomanacions dels experts sanitaris i organismes oficials

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: