llibres bustia

 

 

Els bellaterrencs i bellaterrenques ja poden demanar tots els llibres que els hi agradaria llegir durant aquests dies de confinament, a la llibretera bellaterrenca Neus Collado.

 

Es tracta d'una iniciativa de la llibreria Éfora regentada per la bellaterrenca i ubicada a Cerdanyola del Vallès. Conscient de la necessitat de quedar-se a casa, Collado ha endegat aquest servei de comanda de llibres a través de Whatsapp  (673078608) o mail a libreriaefora@gmail.com

 

Ja podeu fer les vostres comandes o consultes a través del telèfon, whatsapp o missatge de Facebook. Collado els portarà a domicili sense cap cost addicional i amb totes les mesures de seguretat necessàries per tota Bellaterra i el Turó de Sant Pau.

  

  

  

Llegeix aquí l'entrevista que vam fer-li a l'establiment. 

 

Collado: “Éfora és un espai cultural: ofereixo llibres, però també tallers i cursos”