Oficina d'Atenció Ciutadana de Cerdanyola

Oficina d'Atenció Ciutadana de Cerdanyola | Cerdanyola.info

 

 

Davant el decret d'estat d'alarma a causa del coronavirus, l'Ajuntament de Cerdanyola ha adaptat els serveis municipals. “La finalitat és garantir la protecció de la salut i l'adequada prestació dels serveis públics”, destaquen. Així, per resolució d'Alcaldia, s'estableix el funcionament de la corporació local fins el dia 29 de març.

 

 

La resolució estableix que tots els serveis que no siguin essencials estaran tancats al públic i també que es prioritza el teletreball. En el cas dels serveis essencials, l'Ajuntament determina el següent: 

  • L’Oficina d’Atenció Ciutadana està oberta exclusivament de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores i només atén urgències derivades de les circumstàncies concurrents referides a tràmits sol·licitats per persones físiques.
  • Policia Local: Tot el personal en actiu de la plantilla del cos de policia local ha de prestar el servei de forma presencial en tots els casos.
  • Protecció civil: Tot el personal actiu, de forma presencial.
  • El Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD) i el Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI) segueix oferint atenció a totes les persones que ho necessitin, de forma telefònica. Per tal de demanar cita prèvia s’ha de trucar al telèfon: 93 591 647, de dilluns a divendres de 10 a 13h. També es pot enviar un mail a dones@cerdanyola.cat (CIRD) i lgtbiq@cerdanyola.cat (SAI). En cas d’urgència i/o emergència es pot trucar al 112 i des de l’Ajuntament garantirem un bon abordatge de cada cas.
  • Brigada municipal: Tot el personal de la brigada d’obres resta a disponibilitat de l’Ajuntament per cobrir situacions extraordinàries a la via pública, durant el seu horari habitual. Es mantenen retens per garantir el servei.
  • Serveis Socials: El personal necessari per garantir l’atenció bàsica a la ciutadania segons les mesures excepcionals d’acord amb les instruccions del Departament de Benestar de la Generalitat de Catalunya
  • Mercats Municipals: Tot el personal disponible. L'aforament màxim del Mercat Municipal de Serraperera serà de 50 persones i del Mercat Municipal de Fontetes de 70 persones. 
  • Consergeria:  Tot el personal necessari per garantir l’accés, control i tancament dels edificis municipals. 

 

 

A més, la resolució determina que els serveis de Prevenció de Riscos, Centraleta, 010, Salut Pública, Mitjans de Comunicació i Sistemes d'Informació garanteixen la presència del personal mínim.