El Club Bellaterra ofereix classes a través d’Instagram durant el confinament

by | març 18, 2020 | Esports

El Club Bellaterra ha renovat totes les seves màquines de fitnessA causa del coronavirus ningú pot anar a les sales ni classes programades presencials del Club | Toni Alfaro

 

 

L'equip de professionals del Club Bellaterra ha engegat una campanya perquè tothom estigui actiu durant els dies de confinament pel coronavirus. El club esportiu vol, així, “posar el nostre granet de sorra per fer aquesta situació més amena“, segons explica en un comunicat dirigit als socis. Per això, ha encetat una sèrie d'exercicis a través de vídeos a on diversos professionals del centre ensenyen diferents rutines.

 

 

En concret, els vídeos estaran publicats al perfil d'Instagram del Club i versaran de forma general en rutines que serveixin per a la gran majoria de la població. Així, tot i que “la prescripció d'exercici ha de ser individualitzada”, diuen des del club esportiu, la situació impedeix que hi hagi el mateix assessorament que en les classes presencials i s'han d'adaptar els seus serveis. 

 

 

 

 

“És molt important que realitzis els exercicis tal com s'indiquen, parar si sents qualsevol molèstia i davant qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres al correu direccio@club-bellaterra.com“, expliquen. A més, asseguren que alguns dels seus proveïdors, com LesMillsAplifit, han preparat també entrenaments per fer a casa.

 

 

Per a més informació, podeu consultar també el Facebook del Club Bellaterra o escriure un correu electrònic a direccio@club-bellaterra.com

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: