El Club Bellaterra ofereix classes a través d’Instagram durant el confinament

by | març 18, 2020 | Esports

El Club Bellaterra ha renovat totes les seves màquines de fitnessA causa del coronavirus ningú pot anar a les sales ni classes programades presencials del Club | Toni Alfaro

 

 

L'equip de professionals del Club Bellaterra ha engegat una campanya perquè tothom estigui actiu durant els dies de confinament pel coronavirus. El club esportiu vol, així, “posar el nostre granet de sorra per fer aquesta situació més amena“, segons explica en un comunicat dirigit als socis. Per això, ha encetat una sèrie d'exercicis a través de vídeos a on diversos professionals del centre ensenyen diferents rutines.

 

 

En concret, els vídeos estaran publicats al perfil d'Instagram del Club i versaran de forma general en rutines que serveixin per a la gran majoria de la població. Així, tot i que “la prescripció d'exercici ha de ser individualitzada”, diuen des del club esportiu, la situació impedeix que hi hagi el mateix assessorament que en les classes presencials i s'han d'adaptar els seus serveis. 

 

 

 

 

“És molt important que realitzis els exercicis tal com s'indiquen, parar si sents qualsevol molèstia i davant qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres al correu direccio@club-bellaterra.com“, expliquen. A més, asseguren que alguns dels seus proveïdors, com LesMillsAplifit, han preparat també entrenaments per fer a casa.

 

 

Per a més informació, podeu consultar també el Facebook del Club Bellaterra o escriure un correu electrònic a direccio@club-bellaterra.com

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: