El Club Bellaterra ha renovat totes les seves màquines de fitnessA causa del coronavirus ningú pot anar a les sales ni classes programades presencials del Club | Toni Alfaro

 

 

L'equip de professionals del Club Bellaterra ha engegat una campanya perquè tothom estigui actiu durant els dies de confinament pel coronavirus. El club esportiu vol, així, “posar el nostre granet de sorra per fer aquesta situació més amena“, segons explica en un comunicat dirigit als socis. Per això, ha encetat una sèrie d'exercicis a través de vídeos a on diversos professionals del centre ensenyen diferents rutines.

 

 

En concret, els vídeos estaran publicats al perfil d'Instagram del Club i versaran de forma general en rutines que serveixin per a la gran majoria de la població. Així, tot i que “la prescripció d'exercici ha de ser individualitzada”, diuen des del club esportiu, la situació impedeix que hi hagi el mateix assessorament que en les classes presencials i s'han d'adaptar els seus serveis. 

 

 

 

 

“És molt important que realitzis els exercicis tal com s'indiquen, parar si sents qualsevol molèstia i davant qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres al correu direccio@club-bellaterra.com“, expliquen. A més, asseguren que alguns dels seus proveïdors, com LesMillsAplifit, han preparat també entrenaments per fer a casa.

 

 

Per a més informació, podeu consultar també el Facebook del Club Bellaterra o escriure un correu electrònic a direccio@club-bellaterra.com