Entrada a l'Escola Waldorf-Steiner el Til·ler de Bellaterra

Entrada a l'Escola Waldorf-Steiner el Til·ler de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat ajornar tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes de l’educació (infantil, primària i secundària, incloent el batxillerat). Ho ha fet aquest dimecres 18 de març, sumant un nou ajornament al calendari oficial de la Generalitat durant la crisi del coronavirus, que ja havia afectat a les escoles el passat divendres.

 

 

Segons indiquen des de la Generalitat, Educació està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties, tant pels inscrits com pels mateixos centres. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies derivades de la crisi del COVID-19.

 

 

La Selectivitat, també en suspens

Cal recordar que aquest dimarts 17 a la tarda també s'ha decidit ajornar les proves de selectivitat , que s'anaven a celebrar el pròxim 9 de juny, pel mateix motiu. En aquest cas, la mesura és d'abast estatal i es fa per evitar les “conseqüències negatives” de la suspensió de les classes presencials pel COVID-19. La mesura s'ha pres tenint en compte el tancament dels centres educatius.

 

 

En aquests moments, encara no hi ha una data concreta per a la celebració de les PAU ni per rependre el procés de preinscripció de les escoles, que dependrà en gran mesura de l'evolució de la situació de l'estat d'alarma i les mesures de confinament pel coronavirus. 

 

 

Podeu llegir la notícia sobre la preinscripció escolar al portal de la Generalitat.