Ni preinscripcions escolars ni selectivitat, de moment, a causa del coronavirus

by | març 18, 2020 | Societat

Entrada a l'Escola Waldorf-Steiner el Til·ler de Bellaterra

Entrada a l'Escola Waldorf-Steiner el Til·ler de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat ajornar tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes de l’educació (infantil, primària i secundària, incloent el batxillerat). Ho ha fet aquest dimecres 18 de març, sumant un nou ajornament al calendari oficial de la Generalitat durant la crisi del coronavirus, que ja havia afectat a les escoles el passat divendres.

 

 

Segons indiquen des de la Generalitat, Educació està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties, tant pels inscrits com pels mateixos centres. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies derivades de la crisi del COVID-19.

 

 

La Selectivitat, també en suspens

Cal recordar que aquest dimarts 17 a la tarda també s'ha decidit ajornar les proves de selectivitat , que s'anaven a celebrar el pròxim 9 de juny, pel mateix motiu. En aquest cas, la mesura és d'abast estatal i es fa per evitar les “conseqüències negatives” de la suspensió de les classes presencials pel COVID-19. La mesura s'ha pres tenint en compte el tancament dels centres educatius.

 

 

En aquests moments, encara no hi ha una data concreta per a la celebració de les PAU ni per rependre el procés de preinscripció de les escoles, que dependrà en gran mesura de l'evolució de la situació de l'estat d'alarma i les mesures de confinament pel coronavirus. 

 

 

Podeu llegir la notícia sobre la preinscripció escolar al portal de la Generalitat.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: