Últims dies de Calçotades a Domicili!

by | març 18, 2020 | Sense categoria

Calçots, Botifarres, Carxofes, Patates, Allioli, Pitet o fins i tot Guants! Calçotades a Domicili, ubicat a l’entrada de Cerdanyola del Vallès, t’ofereix tot allò necessari per gaudir d’una bona calçotada a casa i a preu d’escàndol. Pack familiar o Pack parella amb 50 o 25 calçots, butifarres, carxofes, patates i vi a 50 € (familiar) o 25 € (parella)!

El punt de producció es troba a la Masia Cordelles, just a l’entrada de Cerdanyola del Vallès i a 5 minuts de Bellaterra. Truca amb antelació o fes la teva comanda per Whatsapp al telèfon 690 83 17 66 (C/ Santa Anna, 87, Cerdanyola del Vallès).

O, si ho prefereixes, també t’ho poden portar a casa! Distribució a domicili a Bellaterra, Cerdanyola i Ripollet. Afanya’t! La temporada està a punt d’acabar i no tornarà fins desembre vinent!

Calçotades a Domicili

Associació Amics de les Calçotades – Servei a domicili

Telèfon: 690 83 17 66

Direcció: C/Santa Anna, 87, Cerdanyola del Vallès

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

El divendres 23 de juliol es va celebrar la 6a Trobada de socis i sòcies de BellaterraDiari, que va tenir lloc a la Font de la Bonaigua i on hi van assistir un total de 13 veïns i veïnes . Vam aprofitar l’ocasió per fer un repàs de l’actualitat bellaterrenca dels darrers 6 mesos – des que es va fer la darrera trobada-

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: