Com esteu vivint la crisi sanitària del coronavirus?

by | març 18, 2020 | Societat

[desplaceu les caixes blaves a la dreta per tal de veure tots els testimonis. També podeu filtrar per dia a la llegenda superior]

 

 

Com esteu vivint la crisi sanitària del coronavirus? A tots els bellaterrencs i bellaterrenques ens està afectant la situació, d’una manera o una altra. És per aquest motiu que des de BellaterraDiari ens hem decidit a recollir testimonis sobre com ens està afectant la pandèmia: des del confinament, fins a la malaltia o bé l'organització familiar. 

 

Creiem que és important seguir connectats i deixar constància d'aquesta situació tan excepcional i amb múltiples conseqüències. És per aquest motiu que us encoratgem a que ens expliqueu com esteu vivint vosaltres tot el procés. Ens podeu compartir experiències del confinament, reflexions sobre la malaltia, dificultats o situacions en les que us heu trobat, quantes persones teniu al vostre càrrec, etc. 

 

Envieu-nos les vostres vivències, reflexions, dubtes, dificultats o propostes i les afegirem al carrusel de testimonis bellaterrencs per, així, anar conformant una espècie de diari de viatge digital. Ho podeu fer a través de l'adreça de correu electrònic info@bellaterradiari.cat o bé Whatsapp, (696 56 94 59), Telegram o missatge directe de Facebook, Twitter o Instagram.

 

Hi podeu incloure una foto vostra o sobre la vostra activitat. Fins i tot un enllaç al vostre web personal o a les xarxes socials, i tot allò que considereu interessant per compartir les experiències durant el confinament. Expliqueu-nos quins són els vostres trucs i activitats diàries que us serveixen per fer passar el temps més ràpid! 

 

 

Segueix el BellaterraDiari per estar informat de tot el que passa al barri

 

Aquests dies, segueix el BellaterraDiari per estar ben informat en tot moment del què passa.

  

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

 

 

  • Subscriu-te al WhatsApp del BellaterraDiari  sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 696 56 94 59  a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter, Instagram i Telegram
  • Subscriu-te al butlletí per correu electrònic enviant-nos un mail a info@bellaterradiari.cat
  • També ens pots contactar per enviar informació del poble
  • I cada mes als comerços.i bústies de Bellaterra en format paper!  

 

  

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: