Com esteu vivint el vostre confinament pel coronavirus? Expliqueu-nos-ho!

by | març 18, 2020 | Bellaterra Diari

A tots els bellaterrencs i bellaterrenques ens està afectant la crisi del coronavirus, d’una manera o una altra. És per aquest motiu que des de BellaterraDiari volem recollir testimonis sobre com ens està afectant tota aquesta situació: des del confinament, fins a la malaltia o bé l'organització familiar. 

 

Creiem que és important seguir connectats i deixar constància d'aquesta situació tan excepcional i amb múltiples conseqüències. És per aquest motiu que us encoratgem a que ens expliqueu com esteu vivint vosaltres tot el procés. Ens podeu compartir experiències del confinament, reflexions sobre la malaltia, dificultats o situacions en les que us heu trobat, quantes persones teniu al vostre càrrec, etc. 

 

Envieu-nos les vostres vivències, reflexions, dubtes, dificultats o propostes. Les afegirem al carrousel de testimonis i anirem conformant, així, una espècie de diari de viatge.

 

Hi podeu incloure una foto sobre la vostra activitat, o fins i tot un enllaç al vostre web personal o xarxes socials i tot allò que considereu interessant per compartir les vostres experiències durant el confinament. Expliqueu-nos quins són els vostres trucs i activitats diàries que us serveixen per fer passar el temps més ràpid! 

Si voleu col·laborar amb nosaltres més enllà del mapa, també podeu escriure’ns un missatge directe o etiquetant-nos a una publicació al nostre compte d'Instagram, enviant-nos una foto, o un vídeo de vosaltres mateixos a on digueu els vostres trucs per a fer més sostenible aquest període de reclusió. També podeu fer-ho escrivint-nos un email a info@bellaterradiari.cat, o enviant-nos missatges directes a través de Facebook i Twitter

 

 

Animeu-vos a fer d’un confinament solitari un aprenentatge conjunt!

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: