El Condis de Bellaterra obrirà una hora abans pels majors de 65 anys

by | març 19, 2020 | Societat

El primer cap de setmana de confinament pel coronavirus, en imatges

Des de l'arribada del coronavirus, és habitual veure cues al supermercat Condis de la plaça del Pi | Redacció

 

 

El supermercat Condis de Bellaterra obrirà una hora abans del que ho estava fent fins ara per ajudar a que les persones majors de 65 anys puguin anar a comprar amb més facilitat. La mesura es començarà a aplicar aquest divendres 20 de març, i està especialment dirigida a un dels col·lectius més vulnerables al coronavirus COVID-19: les persones grans, considerades com un dels set tipus de persona de risc davant la infecció.

 

 

El canvi, segons van indicar fonts del supermercat al mitjà Cerdanyola.info, “pretén facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d’aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l’establiment perfectament higienitzat” a primera hora del matí. Es tracta, a més, d'una iniciativa que s'aplicarà a tots els supermercats de la marca a Catalunya, si bé no a les franquicies, a les que s'encoratja, tanmateix, a sumar-s'hi. 

 

 

Així, tots aquells majors de 65 anys podran anar al supermercat de Bellaterra de 9 a 10 h a partir d'aquest divendres, mentre que les hores següents, fins el tancament a les 20 h. Una mesura que, expliquen des del supermercat bellaterrenc “s'aplicarà fins a nova ordre“. 

 

 

El repartiment a domicili, suspès

Des del establiment, l'encarregat suplent Pascual González, lamenta que a causa de la situació derivada del coronavirus, “els enviaments de la compra a domicili queden suspesos fins a nou avís”. 

 

 

Tot i això, segons explicaven des de la cadena de supermercats, el servei serà normal al comerç i no hi haurà problemes d'abastiment al Condis de Bellaterra. 

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: