Entrada a El Musical de Bellaterra

Entrada a El Musical de Bellaterra | Artur Ribera

 

 

L'escola de música i conservatori de Bellaterra, El Musical de Bellaterra, ha engegat una campanya per ajudar a les famílies amb infants a passar aquests dies de confinament. L'entitat ha habilitat un lloc web a on dia rere dia, penjaran enigmes i cançons pels més petits de la casa, ajudant-los a entretenir-se durant el tancament a casa pel coronavirus

 

 

Al lloc web del 'Repte 15 dies' hi trobareu cada dia un enigma per resoldre, així com una cançó que cantar en família. Al dia següent, des de l'escola de música posaran la resposta de l'enigma i en propoosaran un altre, alhora que inclouran una nova cançó.

 

 

Les activitats diàries estan pensades per “families amb nens i nenes de 2 a 8 anys i també per a totes aquelles persones amb ganes de jugar una mica més enllà de l'edat que tinguin”.

 

 

Si hi voleu participar, estigueu atents al que es publica al portal del  'Repte 15 dies'