Rep la teva premsa i articles de papereria a casa amb la Llibreria Paper’s

by | març 19, 2020 | Comerços Amics

Paper's Bellaterra

Paper's Bellaterra | Redacció

 

 

La llibreria i papereria Paper's de Bellaterra vol combatre el confinament dels bellaterrencs i bellaterrenques amb l'enviament a casa de tots aquells interessats dels seus articles de papereria i premsa.

 

 

Per a fer-ho, ha habilitat un nou sistema de comandes a domicili, mitjançant el qual podreu demanar tot allò que necessiteu que us portin a casa: des de la versió impresa del vostre diari de confiança fins a la vostra revista favorita o el material que necessiteu per fer manualitats en aquests dies d'internament. 

 

 

Per a fer possible aquest sistema de repartiment i millorar la gestió del servei, Paper's s'ha fet amb un nou número de Whatsapp per a poder fer les comandes de forma directa i senzilla. El nou número és el 632 22 67 35.

 

 

D'altra banda, també podeu dirigir els vostres correus electrònics a papersbellaterra@manzanera-virtual.com, així com podeu trucar al número habitual de l'establiment: 93 592 10 93

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: