No hi ha data de reobertura dels centres educatius

No hi ha data de reobertura dels centres educatius | Arxiu

 

 

La reobertura dels centres educatius no té una data fixada i la represa de l'activitat s'allargarà més de les dues setmanes anunciades inicialment. Així ho ha anunciat el conseller d'Educació, Josep Bargalló, en una entrevista a TV3 aquest dijous 19. 

 

 

“És evident que el confinament augmentarà en dies i que, en conseqüència, haurem de prendre decisions sobre el curs escolar“, ha explicat el conseller. Tots els centres educatius estan tancats des del divendres 14 de març com a mesura per reduir l'expansió del coronavirus.

 

 

Bargalló ha parlat de la possibilitat de “reprogramar” i que caldrà “prendre decisions sobre el currículum. “Vivim una situació nova i ens hem d'adaptar dia a dia“, ha afegit. El conseller ha rebutjat l'opció d'allargar el curs durant el juliol i agost, però sí que ha dit que s'ha de poder fer la selectivitat i el batxillerat ha d'haver acabat al juny.

 

 

La situació pel coronavirus ja ha afectat a la matriculació als centres educatius i les PAU, segons anunciaven el dimecres les autoritats.

 

 

Segueix el BellaterraDiari per estar informat de tot el que passa al barri

 

Aquests dies, segueix el BellaterraDiari per estar ben informat en tot moment del què passa.

  

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

 

 

  • Subscriu-te al WhatsApp del BellaterraDiari  sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 696 56 94 59  a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter, Instagram i Telegram
  • Subscriu-te al butlletí per correu electrònic enviant-nos un mail a info@bellaterradiari.cat
  • També ens pots contactar per enviar informació del poble
  • I cada mes als comerços.i bústies de Bellaterra en format paper!