Reunió de Pedro Sánchez per videoconferència amb els presidents autonòmics
Reunió de Pedro Sánchez per videoconferència amb els presidents autonòmics | ACN

 

 

El president del govern espanyol Pedro Sánchez ha comunicat aquest diumenge, 22 de març, als presidents autonòmics que l'estat d'alarma s'allargarà 15 dies més, fins al 11 d'abril. La Moncloa vol ampliar dues setmanes més el confinament de la població per combatre la pandèmia del coronavirus. 

 

 

D'aquesta manera, les restriccions s'allargarien durant tota la Setmana Santa. Per fer-ho, el cap de l'executiu espanyol ha de demanar l'autorització del Congrés dels Diputats. A l'Estat hi ha gairebé 25.000 contagiats i 1.326 morts per coronavirus. En 24 hores, s'han infectat 5.000 persones i han perdut la vida més de 300.

 

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, acompanyat pels ministres de Sanitat, Salvador Illa; Defensa, Margarita Robles; Interior, Fernando Grande-Marlaska; i Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos va manteninr una videoconferència amb els presidents autonòmics per a tractar la crisi del COVID-19. La reunió arriba un dia després del missatge televisat del cap de l'executiu espanyol, on va defensar la gestió de la Moncloa.

 

 

Segueix el BellaterraDiari per estar informat de tot el que passa al barri

 

Aquests dies, segueix el BellaterraDiari per estar ben informat en tot moment del què passa.

  

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

 

 

  • Subscriu-te al WhatsApp del BellaterraDiari  sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 696 56 94 59  a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter, Instagram i Telegram
  • Subscriu-te al butlletí per correu electrònic enviant-nos un mail a info@bellaterradiari.cat
  • També ens pots contactar per enviar informació del poble
  • I cada mes als comerços.i bústies de Bellaterra en format paper!