El primer cap de setmana de confinament pel coronavirus, en imatges
La Farmàcia de Bellaterra romandrà tancada els diumenges | Redacció

 

 

La Farmàcia de Bellaterra tancarà les seves portes tots els diumenges al matí. Ho explica Marta Caus, la seva propietària, que diu que aquest passat diumenge 22 de març ja van deixar d'obrir l'últim dia de la setmana per qüestions relacionades amb la conciliació familiar de les treballadores durant aquesta època de confinament pel coronavirus COVID-19

 

 

Si bé aquest és un dels comerços que continua oberts a la plaça del Pi, i potser un dels més rellevants de Bellaterra durant aquestes setmanes de confinament, expliquen que ho fan “per poder anar-nos tornant i poder conciliar amb les famílies“. I és que el canvi en els hàbits de compra des del tancament d'escoles i comerços, el cap de setmana del 13 al 15 de març, ha afectat especialment al comerç farmacèutic, que ha vist pujada la demanda de molts productes, especialment mascareteslíquids desinfectants

 

 

La farmàcia del poble gaudeix d'un servei de Whatsapp (sobre el que podeu saber més aquí) per a poder fer els encàrrecs necessaris. Un servei que espera suplir les mancances del seu tancament dels diumenges pels veïns.