La Farmàcia de Bellaterra no obrirà els diumenges durant el confinament

by | març 24, 2020 | Societat

El primer cap de setmana de confinament pel coronavirus, en imatges

La Farmàcia de Bellaterra romandrà tancada els diumenges | Redacció

 

 

La Farmàcia de Bellaterra tancarà les seves portes tots els diumenges al matí. Ho explica Marta Caus, la seva propietària, que diu que aquest passat diumenge 22 de març ja van deixar d'obrir l'últim dia de la setmana per qüestions relacionades amb la conciliació familiar de les treballadores durant aquesta època de confinament pel coronavirus COVID-19

 

 

Si bé aquest és un dels comerços que continua oberts a la plaça del Pi, i potser un dels més rellevants de Bellaterra durant aquestes setmanes de confinament, expliquen que ho fan “per poder anar-nos tornant i poder conciliar amb les famílies“. I és que el canvi en els hàbits de compra des del tancament d'escoles i comerços, el cap de setmana del 13 al 15 de març, ha afectat especialment al comerç farmacèutic, que ha vist pujada la demanda de molts productes, especialment mascareteslíquids desinfectants

 

 

La farmàcia del poble gaudeix d'un servei de Whatsapp (sobre el que podeu saber més aquí) per a poder fer els encàrrecs necessaris. Un servei que espera suplir les mancances del seu tancament dels diumenges pels veïns. 

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: