Es crea una bossa de voluntariat ciutadà al municipi

by | març 26, 2020 | Societat

La Creu Roja gestionarà el voluntariat ciutadà

La Creu Roja gestionarà el voluntariat ciutadà | Creu Roja

 

 

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha iniciat la creació d’una bossa de voluntariat ciutadà que es gestionarà a través de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada i se centrarà en el voluntariat d’acompanyament i assistència domiciliària. Les persones interessades han de trucar al 936 916 161.

 

 

La bossa de persones voluntàries aplegarà a tots aquells veïns i veïnes que s’ofereixin a ajudar en l’actual escenari de confinament per coronavirus. La bossa de voluntaris i voluntàries servirà per atendre situacions socials sobrevingudes o necessitats socials bàsiques com ara l’accés a l’alimentació i els tractaments mèdics, entre d’altres.

 

 

Des de la Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada destaquen, però, que tots aquells interessats i interessades hauran de passar per un període de formació per garantir que tots els voluntaris tinguin un coneixement adequat sobre el COVID-19. De la mateixa manera, des de l'entitat demanen paciència davant la gran demanda per ajudar de forma solidària i indiquen que la incorporació es farà de manera progressiva

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: