Es crea una bossa de voluntariat ciutadà al municipi

by | març 26, 2020 | Societat

La Creu Roja gestionarà el voluntariat ciutadà

La Creu Roja gestionarà el voluntariat ciutadà | Creu Roja

 

 

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha iniciat la creació d’una bossa de voluntariat ciutadà que es gestionarà a través de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada i se centrarà en el voluntariat d’acompanyament i assistència domiciliària. Les persones interessades han de trucar al 936 916 161.

 

 

La bossa de persones voluntàries aplegarà a tots aquells veïns i veïnes que s’ofereixin a ajudar en l’actual escenari de confinament per coronavirus. La bossa de voluntaris i voluntàries servirà per atendre situacions socials sobrevingudes o necessitats socials bàsiques com ara l’accés a l’alimentació i els tractaments mèdics, entre d’altres.

 

 

Des de la Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada destaquen, però, que tots aquells interessats i interessades hauran de passar per un període de formació per garantir que tots els voluntaris tinguin un coneixement adequat sobre el COVID-19. De la mateixa manera, des de l'entitat demanen paciència davant la gran demanda per ajudar de forma solidària i indiquen que la incorporació es farà de manera progressiva

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: