Dues bellaterrenques dissenyen material per millorar el confinament

by | març 26, 2020 | Comerços Amics

ilu ilus

 

 

La il·lustradora i dissenyadora gràfica bellaterrenca Marta Dansa i la psicòloga bellaterrenca Laura Ramos han presentat aquests dies amb més força que mai la jove iniciativa de “Ilu Ilus Lab”. El projecte es donava a conèixer el passat mes d’octubre, però en època de confinament ha agafat més embranzida i difusió. I és que, les professionals del món gràfic i educatiu han vist en aquests dies de quedar-se a casa, “una nova oporunitat per reinventar-nos”.

 

Ilu Ilus Lab és allò que defineixen com un “Laboratori d’Alternatives Analògiques Creatives”, és a dir, un espai desenvolupador de productes “allunyats de les pantalles”. Les bellaterrenques volen donar eines a les famílies davant del món digital. És per això que desenvolupen jocs i activitats que estimulen la consciència emocional, els vincles afectius, l’autonomia, la creativitat i la sociabilitat entre famílies i infants. 

 

Al seu web podeu trobar eines per fer pinya entre els diferents membres de la famíilia i un seguit de consells sobre com organitzar i millorar l'oci, els deures i les activitats, sempre allunyades de les pantaller per buscar “noves formes d’entretenir-se”.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: