ilu ilus

 

 

La il·lustradora i dissenyadora gràfica bellaterrenca Marta Dansa i la psicòloga bellaterrenca Laura Ramos han presentat aquests dies amb més força que mai la jove iniciativa de “Ilu Ilus Lab”. El projecte es donava a conèixer el passat mes d’octubre, però en època de confinament ha agafat més embranzida i difusió. I és que, les professionals del món gràfic i educatiu han vist en aquests dies de quedar-se a casa, “una nova oporunitat per reinventar-nos”.

 

Ilu Ilus Lab és allò que defineixen com un “Laboratori d’Alternatives Analògiques Creatives”, és a dir, un espai desenvolupador de productes “allunyats de les pantalles”. Les bellaterrenques volen donar eines a les famílies davant del món digital. És per això que desenvolupen jocs i activitats que estimulen la consciència emocional, els vincles afectius, l’autonomia, la creativitat i la sociabilitat entre famílies i infants. 

 

Al seu web podeu trobar eines per fer pinya entre els diferents membres de la famíilia i un seguit de consells sobre com organitzar i millorar l'oci, els deures i les activitats, sempre allunyades de les pantaller per buscar “noves formes d’entretenir-se”.