Primera alta per coronavirus a Bellaterra

by | març 27, 2020 | Societat

L’entrada al Turó de Sant Pau amb el cartell de la 34ena Festa Major del barri. | Laia Tardós Roda

 

 

Ja s'ha donat el primer cas d'alta d'un veí de Bellaterra que havia estat afectat pel coronavirus COVID-19. Segons ha pogut saber BellaterraDiari, es tracta d'un veí del Turó de Sant Pau de mitjana edat, menor de 50 anys, que hauria estat 8 dies ingressat a un centre hospitalari i ja estaria de nou a casa seva. 

 

 

El veí va començar a tenir símptomes de coronavirus abans del 15 de març, dia en què va haver de ser ingressat a l'hospital, i va mantenir-se en aïllament fins el passat dilluns 23, en què va rebre l'alta. El veí es troba actualment en bon estat de salut i ja torna a estar reunit amb la seva família al seu domicili de Bellaterra

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: