El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició dels ciutadans un mapa interactiu per consultar la incidència de casos positius de coronavirus a tota Catalunya. Tot i no existir dades per barris i, per tant, desconèixer la situació exacta de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès ja són 153 els casos positius en coronavirus. 

  

 

 

Podeu consultar el mapa aquí o trobar-lo més a baix.

 

El mapa també permet veure la incidència de la malaltia en funció de les persones afectades segons els habitants de cada Àrea Bàsica de Salut. El municipi de Cerdanyola del Vallès s'ha dividit en 3 Àrees de Salut per cada 100.000 habitants i compta amb una taxa estandarditzada total de 958,3. 

 

La distribució dels casos positius a Cerdanyola es divideix amb 64 casos al CAP de Serraperera, 62 al CAP de Canaletes i 27 al CAP La Farigola de Cerdanyola-Ripollet. 

CORONAVIRUS SARS-CoV-2

This report is powered by InstantAtlas™ Data Visualization & Presentation Software