El Club Bellaterra abaixa les quotes un 50% pels socis pel confinament

by | març 30, 2020 | Societat

Entrada al Club Bellaterra

Entrada al Club Bellaterra | Arxiu

 

 

El club esportiu de Bellaterra ha decidit dur a terme un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) a causa de la situació de tancament derivada de la crisi del coronavirus COVID-19 a Catalunya. Segons va fer públic el passat divendres 27 de març en un comunicat als socis, el Club Bellaterra indica que “ens hem vist obligats a sol·licitar un ERTO per a protecció dels mateixos [treballadors] i de la pròpia empresa, per gairebé la totalitat de la plantilla”.

 

 

Es tracta d'una mesura amb la que des de l'entitat volen reduïr les despeses derivades del manteniment de les instal·lacions i la totalitat del personal. Així, volen estar llestos per quan puguin tornar a obrir-se les instal·lacions, diuen al comunicat, que porten tancades des de la declaració de l'estat d'alarma el passat divendres 13 de març. 

 

 

D'altra banda, l'entitat explica que reduïran un 50% les quotes als socis a partir del mes d'abril i “fins a nou avís”. El club esportiu explica que ho fa “donat que el Club Bellaterra ha de seguir assumint una bona part de les despeses ordinàries per garantir l'obertura un cop ens ho permetin, com per exemple els serveis i subministraments, àrea administrativa, manteniment d'instal·lacions, impostos, etc.”. 

 

 

El Club segueix oferint activitats des de casa

A banda d'aquests anuncis, el Club Bellaterra recorda que segueixen fent activitats a través de les xarxes socials de forma periòdica obertes a tothom. Al canal d'Instagram, amb el que van començar a treballar fa dies, ara se sumen activitats a través de Youtube

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: