Se suspèn el servei dels agents cívics de l’EMD per l’estat d’alarma

by | març 30, 2020 | Societat

Cos d'agents cívics de l'EMD de Bellaterra

Cos d'agents cívics de l'EMD de Bellaterra | EMD de Bellaterra

 

 

L'EMD de Bellaterra ha explicat en un comunicat que els agents cívics deixen d'estar de servei temporalment. Ho faran “des del 30 de març i fins el 9 d'abril com a conseqüència del nou Reial Decret-Llei de l'estat“, indica el comunicat oficial de l'entitat, seguint les restriccions marcades per l'executiu de Pedro Sànchez aquest cap de setmana

 

 

El cos d'agents de l'entitat bellaterrenca “no entra dins els serveis essencials que inclou el Decret Llei 10/2020 del 29 de març per la restricció d'activitats laborals” pel coronavirus, indiquen. I és que aquest decret “fixa la llista d'activitats laborals essencials que tenen permesa la seva mobilitat durant l'estat d'alarma“. 

 

 

Des del comunicat destaquen que “la Policia Local i els Mossos d'Esquadra es mantenen actius”, alhora que insten a contactar amb el president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, “per qualsevol necessitat urgent”. També recorda que existeix un canal de Telegram de l'EMD per a informacions relacionades amb el coronavirus. 

 

 

El missatge finalitza fent “una crida per mantenir el confinament a les vostres cases”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: