La ciutat registra un descens dels resultats positius en coronavirus

by | març 31, 2020 | Societat

Un noi amb mascareta | Cedida
L'aparició del coronavirus a Catalunya ha disparat la venda de mascaretes al territori

Un noi empra una mascareta per protegir-se del coronavirus | Bernat Millet

 

 

Segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Cerdanyola del Vallès s'han detectat 187 casos positius de COVID-19. Salut també ha posat a disposició dels ciutadans una estadística que mostra l'evolució dels resultats positius i negatius en coronavirus per regió i municipi. Fins al dimarts 31 de març, de les 355 proves PCR realitzades des del dia 11 de març, Cerdanyola del Vallès compta amb 187 casos positius en coronavirus.

 

 

El pic de casos positius registrats per coronavirus al municipi es va registrar el dijous 26 de març, amb 43 proves PCR, de les quals 33 van ser casos positius. No obstant això, són deu els dies on els diagnòstics negatius superaven als positius, sent el dia 16 de març el que va arreplegar una diferència més gran amb 10 PCR realitzades de les quals només una va ser positiva. Aquesta tendència sembla que torna a aparèixer durant els últims 4 dies del mes de març, tant a la ciutat com a la comarca.

 

 

Evolució dels casos a Cerdanyola del Vallès de l'11 al 31 de març

Evolució dels casos a Cerdanyola del Vallès de l'11 al 31 de març | Generalitat de Catalunya

 

 

Més del 50% de les proves fetes al Vallès són positives

En total, el Vallès Occidental suma 2.595 casos positius de les 5.129 proves realitzades. Va ser també el 26 de març quan es va diagnosticar l'augment més alt de casos positius en tota la comarca: 555 resultats positius, de les 720 PCR realitzades.

 

 

Evolució dels casos per coronavirus al Vallès Occidental entre l'11 i el 31 de març

Evolució dels casos per coronavirus al Vallès Occidental entre l'11 i el 31 de març | Generalitat de Catalunya

 

 

Els municipis que han presentat més casos positius a la comarca són Sabadell, amb 899 resultats positius, Terrassa, amb 476 i Sant Cugat del Vallès, amb 191 positius

 

 

Les darreres dades obtingudes durant el dimarts 30 de març registren un gran descens dels casos positius a tota la comarca del Vallès Occidental. A Cerdanyola, de 10 proves realitzades només tres van resultar positius. A la comarca de les 197 proves PCR, hi van haver 82 positius, amb una petita pujada tant en proves com en els resultats positius.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: